AcasăNewsRomania - Grecia/ Ratarea calificarii face "victime". Un preot s-a imbatat de...

Romania – Grecia/ Ratarea calificarii face „victime”. Un preot s-a imbatat de suparare!

Nationala de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor, dupa ce a pierdut, cu 2-4, scor general, barajul cu Grecia.

Milioane de romani au patimit de pe urma ratarii calificarii, dar unul dintre ei a facut-o mai abitir decat toti ceilalti.

Este vorba de duhovnicul satului Petresti, Dambovita, care a fost prins baut la volan de catre politistii din localitate. Incidentul i-a complicat serios viata duhovnicului, acesta facandu-se vinovat si de faptul ca nu a oprit, initial, la semnalele politistilor, care au vrut sa-l traga pe dreapta dupa ce au observat ca acesta isi conduce masina in zig-zag.

Conform cronicadegaesti.ro, in momentul in care a fost pus sa sufle in alcool-test, preotul le-a spus politistilor ca a baut doar un pahar cu vin, dar are o scuza buna: „sunt suparat ca nationala de fotbal a ratat calificarea”.

Desi a sperat sa fie iertat, preotul a ramas pieton si va trebui sa plateasca o amenda consistenta. In plus, risca sa fie trimis la manastire pentru a reveni pe calea dreapta.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger