AcasăNewsRomania - Grecia/ Meciul nationalei blocheaza centrul Capitalei

Romania – Grecia/ Meciul nationalei blocheaza centrul Capitalei

Reprezentantii politiei anunta ca, din cauza meciului de fotbal Romania – Grecia de marti seara, de pe National Arena, circulatia va fi restrictionata pe mai multe artere importante din centrul Capitalei si din apropierea stadionului.

Traficul rutier va fi restrictionat, incepand cu ora 15.00, pe strada Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson. De asemenea, tot de la ora 15.00 va fi restrictionat si traficul rutier de pe strada Vatra Luminoasa, intre Sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

In plus, reprezentantii politiei se asteapta ca circulatia sa se faca cu mare dificultate dinspre cele mai importante puncte ale orasului catre stadion, astfel ca recomanda fanilor care vor veni la meci sa foloseasca transportul in comun.
Totusi, trebuie precizat si ca mijloacele RATB beneficiaza de conditii speciale.

Acestea vor intoarce la Depoul Vatra Luminoasa si pot patrunde pe strada Vatra Luminoasa doar pana la ora 18.00, apoi mijloacele RATB urmand a fi deviate.
Politistii le recomanda participantilor la trafic sa foloseasca rute ocolitoare precum Sos. Mihai Bravu – Sos. Iancului – Sos. Pantelimon sau bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chisinau – sos. Pantelimon.

sursa foto: b365.ro

author avatar
Cristi Ionita
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger