AcasăNewsRomania este condusa de prostii Ciolos si Iohannis

Romania este condusa de prostii Ciolos si Iohannis

Liderul PMP Radu Cristescu sustine sus si tare ca am ajuns sa fim condusi de ”doi prosti”, respectiv de presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos.

”Un esec mare este acest Iohannis, pentru noi. Si ca sa-l citez pe un jurnalist care si-a permis sa spuna ca Franta este condusa de doi prosti, pot sa spun ca Romania este condusa tot de doi prosti, de Ciolos si de Iohannis. Cu toata responsabilitatea, suntem condusi de doi prosti”, a decretat scurt si fara drept de apel Radu Cristescu miercuri seara, in timpul unui talk-show televizat. Cel care i-a starnit mania liderului PMP a fost de fapt premierul Dacian Ciolos, care isi exprimase, in cursul aceleiasi zile, ”ingrijorarea” pentru numarul foarte mic de romani din diaspora care, dornici sa voteze la alegerile parlamentare din toamna, s-au inscris in registrul electoral, asa cum impune legea in cazul votului prin corespondenta. O lege pe care Cristescu a catalogat-o ca fiind ”cea mai prosta varianta aleasa” si a aruncat vina in carca liberalilor, in special in spatele deputatului PNL Mihai Voicu – cel care a prezidat o buna bucata de vreme comisia parlamentara insarcinata cu modificarea legislatiei electorale, implicit si cu introducerea votului prin corespondenta. ”Oamenilor (romanilor din diaspora – n.r.) le este frica, ca, prin insciererea pe aceste liste,  vor fi prinsi si impozitati pe banii care muncesc in afara” sustine Radu Cristescu.

Radu Cristescu

Indiferent de motive, cert este ca o participare mica a diasporei la scrutinul din toamna va dauna serios partidelor de dreapta, fapt care justifica furia manifestata de liderul PMP.

author avatar
Simona Badulescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger