AcasăNewsRomania, dominata de baroni si galeti electorale

Romania, dominata de baroni si galeti electorale

Rezultatul partialelor de duminica demonstreaza ca nimic nu se schimba pe la noi, Romania ramane tara „baronilor” si a mitei electorale.

Alegerile partiale de duminica au stat tot sub semnul mitei electorale

Bine dadacit de Gheorghe Stefan Pinalti, democratul Adrian Radulescu a castigat colegiul din Neamt la un scor de-ti vine sa zici ca PDL a avut o guvernare numai lapte si miere: 55 la 45. Ca lucrurile sa fie si mai penibile, Radulescu a luat peste 60 la suta din voturi in trei comune unde primarii sunt de la PSD sau PNL. In Maramures, USL-istul Florin Tataru si-a adjudecat locul de deputat la un scor rusinos pentru o ditamai opozitie mare si tare:  42,7. Atat de tare ca ingropase deja, din vorbe, PDL-ul, inainte ca un scrutin real sa-i arate ca romanii, pe langa „sensibilitatea” manifestata fata de orice mita electorala, chiar nu cred in „firma” Ponta-Antonescu & Comp.

Dimpotriva, indiferent ce se mai intampla pe la Guvern si in Parlament, concetatenilor nostri le pasa doar de ograda lor. Unde dicteaza de obicei un „baron”, acelasi de an de zile. De aceea, daca nu intervine DNA-ul sau alte institutii de resort capabile sa tunda din aplombul „nobililor” locali, partidele isi pastreaza in general feudele, cata vreme stapanii nu-si schimba partidul.

author avatar
Simona Badulescu
177 afisari

1 COMENTARIU

  1. …atata timp cat avortonul de BASE,va fi pe aceasta feuda asazisa romania,pinalti nu o sa dea socoteala..este cel mai mare porc si nemernic , din cati primari a avut p.neamt vreodata..asa ca mai avem de steptat..ohooo..cat timp..!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger