AcasăNewsRomania defazata - am votat pentru ei, nu pentru noi!

Romania defazata – am votat pentru ei, nu pentru noi!

Romanii au pupat ce altii au scuipat

Sluga la stapan strain, asa nu mai merge. Da, PPE a castigat alegerile, dar cu un numar mai mic de locuri decat la scrutinul precedent. Schimbarea s-a produs, peste tot in Europa s-au inmultit vocile celor care se simt tradati de „reprezentantii” trimisi la Bruxelles. De fapt, in loc sa-i reprezinte pe ei, alesii fac sluj in fata multinationalelor, apara dublul standard si se implica in jocuri extrem de periculoase pentru identitatea si independenta natiunilor de pe continent. Pentru toate acestea, oamenii au ajuns sa ceara acum, in gura mare, un alt mod de a face politica, bat cu stampila de vot in masa clamand dreptul la autoguvernare, la corectitudine in ceea ce priveste dreptatea sociala, vor sa-si apere familia, traditiile si credinta in fata navalirii musulmane.

Romanii au pupat ce altii au scuipat

Europa, auzi vocea noastra? O, si Europa a auzit-o, de la Roma la Paris, din Londra si pana-n Budapesta s-a inteles/ tradus perfect votul cetateanului european! Italianul isi vrea tara inapoi, francezului i-a ajuns la os cutitul islamistului pe care l-a primit in casa cu flori si drepturi, neamtul a aruncat-o pe Angela Merkel in afara calculelor viitoare. Prin vecini si mai pe-aproape, la fel, ungurii merg pana in panzele albe pe mana „dictatorului” Orban (care, printr-un scor de 50%+ le-a cam tras frana bruxellezilor ce il voiau decapitat), iar polonezii au aceeasi incredere in Lege si Justitie; pe la cehi, croati sau slovaci/ sloveni, dezinteresul pentru alegerile europarlamentare a fost total, oamenii si-au gasit alte preocupari pentru ultima duminica din mai.

Pe Dambovita la vale curge ipocrizia

A doua zi dupa succesului partidului sau (PNL), Klaus Iohannis inca mai vorbea despre palma pe care romanii au dat-o populismului si euroscepticismului. Oare nu l-o fi informat nimeni ca, in Franta, de exemplu, prietenul Macron a luat ce-i dau #rezistii lui Dragnea? Marine Le Pen si Matteo Salvini vor sa uneasca suveranistii si euroscepticii intr-o singura forta care sa-i reprezinte la Bruxelles. Lui Nigel Farage, liderul Brexit, i s-a intins deja mana, Ungaria, Polonia, Cehia si chiar Grecia abia asteapta sa adere. Si, atunci, pentru ce se bucura alde Rares Bogdan, de ce atat extaz desantat, cand in Parlamentul European va da peste „dulaii” lui Le Pen?

Romania este defavazata, a ramas cam singura tara din UE care inca mai asteapta gogosile protectioniste ale Bruxellesului. In realitate, baietii mari s-au trezit din somnul ignorantei si strang randurile pentru o ofensiva totala asupra balaurului progresisto-neomarxist de la Bruxelles. Pe Dambovita la vale, s-a votat masiv pentru cedarea Portului Constanta si a Baraganului, vanzarea Hidroelectrica pe firimituri, taierea salariilor, pensiilor, indemnizatiilor, ajutoarelor sociale si a alocatiilor, arestarea oamenilor de afaceri romani, traiasca programul USR-PLUS! Ura pentru ura promovata de ciolosistii anticrestini!

O sa fim bine, nu toti, evident, doar unii dintre noi. Mugur Isarescu, de exemplu, scapa de grija ca-l va „decapita” Pesedeul, corporatiilor se pregatesc sa respire si ele usurate dupa ce propunerea ca amenzile aplicate de ANPC sa se dea pe cifra de afaceri nu va trece de Parlament, iar bancherii, saracutii, isi recapata jucaria preferata – Roborul!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.057 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger