AcasăNewsRomânia „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! - FOTO

România „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! – FOTO

Klaus iohannisRomânia „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! - FOTO

Președintele Klaus Iohannis, aflat miercuri într-o vizită de stat în Egipt, la invitația omologului său, președintele Abdel Fattah El-Sisi, a fost surprins pe când vizita piramidele.

Șeful statului a fost surprins de turiștii aflați în zona turistică. Gazeta de Prahova a publicat o serie de fotografii cu Iohannis și soția sa în voiaj la Piramide.

„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume”, scriu jurnaliștii.

foto: Gazeta de Prahova

Îmbrăcat în alb și relaxat, atât el cât și soția sa, Klaus Iohannis și-a făcut fotografii înconjurat de gărzile de corp care i-au asigurat distanța.

În acest context, președintelui i se reproșează episodul turistic, în condițiile în care România se zbate într-o criză sanitară fără precedent, triplată de una energetică și una politică.

Iohannis, pledoarie pentru golf îmbrăcat în alb

Într-o zi de sâmbătă, la jumătatea lunii septembrie, președintele Klaus Iohannis, îmbrăcat din cap până-n picioare în alb, fără cravată, a descins în județul Alba, unde s-a plimbat cu un Duster și a ținut un discurs despre golf, „un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”, a susținut președintele.

România intrase din plin în valul 4 de pandemiei. Medicii din spitale anunțau alarmați că nu fac față, iar secțiile de terapie intensivă deveneau neîncăpătoare.

În august, președintele Klaus Iohannis a participat la Festivalul „Săptămâna Haferland” de la Criț, Brașov, îmbrăcat tot în alb, din cap până-n picioare. Și ținuta de la Ziua Marinei de la Constanța, un smoking alb și papion negru, a dat naștere unui val de glume în mediul online.

author avatar
Andreea Vlad