AcasăNewsRomânia „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! - FOTO

România „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! – FOTO

Klaus iohannisRomânia „arde” și Iohannis se pozează la piramide. Apariție surprinzătoare! - FOTO

Președintele Klaus Iohannis, aflat miercuri într-o vizită de stat în Egipt, la invitația omologului său, președintele Abdel Fattah El-Sisi, a fost surprins pe când vizita piramidele.

Șeful statului a fost surprins de turiștii aflați în zona turistică. Gazeta de Prahova a publicat o serie de fotografii cu Iohannis și soția sa în voiaj la Piramide.

„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume”, scriu jurnaliștii.

foto: Gazeta de Prahova

Îmbrăcat în alb și relaxat, atât el cât și soția sa, Klaus Iohannis și-a făcut fotografii înconjurat de gărzile de corp care i-au asigurat distanța.

În acest context, președintelui i se reproșează episodul turistic, în condițiile în care România se zbate într-o criză sanitară fără precedent, triplată de una energetică și una politică.

Iohannis, pledoarie pentru golf îmbrăcat în alb

Într-o zi de sâmbătă, la jumătatea lunii septembrie, președintele Klaus Iohannis, îmbrăcat din cap până-n picioare în alb, fără cravată, a descins în județul Alba, unde s-a plimbat cu un Duster și a ținut un discurs despre golf, „un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”, a susținut președintele.

România intrase din plin în valul 4 de pandemiei. Medicii din spitale anunțau alarmați că nu fac față, iar secțiile de terapie intensivă deveneau neîncăpătoare.

În august, președintele Klaus Iohannis a participat la Festivalul „Săptămâna Haferland” de la Criț, Brașov, îmbrăcat tot în alb, din cap până-n picioare. Și ținuta de la Ziua Marinei de la Constanța, un smoking alb și papion negru, a dat naștere unui val de glume în mediul online.

author avatar
Andreea Vlad
1.023 afisari

14 COMENTARII

    • Chiar nu am mai auzit nimic de el..Păcat, să-i fie țărîna ușoară! Dumnezeu sa-l ierte. Era patriot, mi-e îmi pare rău de el.

  1. Stiri pe surse , astazi , 28 oct.2021 , ora 12:38 , articol de Radu Pop : ” PAVEL CORUT A DECEDAT IN ACEASTA DIMINEATA „. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !

  2. Ceausescu inaainte sa fie executat tot prin tarile arabe se plimba, poate e un semn? Nu sa fie omirat da macar sa fie pe la mititica asa vre-o 50 de ani pentru cumul de infractiuni: tradare, genocid, omor premeditat, organizarea unui grup infractional … chestii de genul asta

  3. Macar El Prezidente, ca un mini diktator de mucava ce este, s-a dus si el la un diktator serios, omul se tine numai de glume d eun timp incoace, e clar ca aerul rarefiat in putetii ii da multe dureri de cap si de cot, deasemenea il doare frecvent si in basca !! Ha ha ha 🙂 Herr Sturmfuhrer, ramaneti acolo un timp mai indelungat, macar va mai destindeti, ce atata stress, ca nu face bine la organism, mai puneti niste ten, mai impuscati niste camile, mai aruncati ceva piramide de carton in aer, dar atentie, nu cu oxigen pur, ca ala e scump, si reveniti in colonie prin ianuarie, dupa ce trece asa putin razboiul civil din Walachistan, nu o sa poerdeti mare lucru, ci numai pe grasul ala de porc umflat de Ciuca – Maciuca !! Ha ha ha 🙂

  4. Pai ce sa faca? Face ce se pricepe: se plimba, doarme, joaca golf si schiaza. Stie cineva sa fi facut altceva de cand cica este presedinte?

  5. Cetatean : Dumnezeu sa-l odihneasca pe Pavel Corut . L-am cunoscut , un om inteligent , cultivat, patriot si un bun profesionist .
    Cat despre „aparitia” in alb din Egipt ma intreb oare cum il apreciaza astazi cei care l-au votat ? – pt ca din partea mea , slava Domnului …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger