AcasăNewsRomania, abandonata din nou de SUA in bratele Rusiei

Romania, abandonata din nou de SUA in bratele Rusiei

Analistii militari considera ca Europa de Est este tinta Federatiei Ruse, iar SUA o va abandona, „la intelegere” cu Putin, pentru Orientul Mijlociu.

Trupele ruse comasate la granita de est a Ucrainei indica o pregatire de invazie a Europei de Est

Unda verde a americanilor ar fi fost data de vicepresedintele Joe Biden care a anuntat, intr-o vizita in Polonia, ca SUA vor intari tarile baltice. Si-atat!.

O noua Malta

Generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, a atras atentia ca „efectivele ruse stationate la frontiera estica a Ucrainei sunt foarte numeroase si sunt pregatite de operatiuni”. Strategii militari sustin ca este vorba de „o noua Malta”. Intalnirea dintre Bush senior si Gorbaciov, de la Malta, la 2-3 decembrie 1989, stim cum s-a terminat. Fie si numai „temporar”, Bush „a cedat” Romania, lasand-o sub influenta rusilor. La cat de infiltrata era de agenti KGB si GRU, probabil ca nici nu se putea altfel. Iar acum, cand Rusia lui Putin a trecut iarasi la refacerea „blocului sovietic”, SUA lasa Romania, din nou, la cheremul rusilor. S-or fi gandit americanii ca rusii n-au stat degeaba in toti acesti ani si au burdusit Romania cu retele. Strategii militari numesc Ucraina, Belarus, Moldova, Bulgaria, Romania, Polonia, Lituania, Letonia si Finlanda „tinte” ale lui Rusiei, in caz ca SUA si NATO vor ataca Siria si Iranul, unde, la putere, sunt „oamenii lui Putin”. Spionajul militar occidental sustine ca presedintele rus si-a comasat trupele pentru o invazie terestra in aceste tari. Cu toate acestea, la sfarsitul saptamanii trecute, vicepresedintele american Joe Biden a declarat ca „SUA isi vor spori  prezenta militara (numai) in tarile baltice”, cu elemente navale si trupe de uscat. Pentru analisti, declaratia lui Biden suna ca o unda verde pentru invazia acestor „regiuni”, ca asa vorbesc mai marii intre ei. Insa, SUA, la momentul actual, nu poate sub nicio forma sa renunte si la relatia dintre petrodolar si statele din Orientul Mijlociu. Deci, Estul Europei in schimbul Orientului Mijlociu. Putin, primesti?

„Zidul Ucrainei” doborat inainte de a fi construit

Conform strategilor, asocierea „grabita” a ceea ce a mai ramas din Ucraina la UE nu este decat o incercare disperata de a construi „un zid al Berlinului” in timp record, insa prezenta masiva a rusilor la „granita” dintre Ucraina si Crimeea nu da prea multi sorti de izbanda. Poate de aceea nici UE nu sare imediat cu banul pentru Kiev. Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, preseaza si pentru asocierea degraba a Republicii Moldova la UE, „in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea lui  Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in Republica Moldova ce a facut in Crimeea”. Uniunea Europeana va semna Acordul de Asociere cu Republica Moldova pana in iunie 2014, a anuntat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. He he hei! Pana atunci… Doamne fereste! NATO „se teme” ca Rusia, care a comasat „ample efective militare la frontiera de est a Ucrainei”, nu va sta cu mainile in san. Va ocupa, pentru inceput, restul Ucrainei si Transnistria.

author avatar
Adina Mutar
3.643 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger