AcasăNewsRomani raniti intr-un accident de autocar, in MEXIC

Romani raniti intr-un accident de autocar, in MEXIC

Mai multi pasageri de origine romana, care calatoreau la bordul unui autocar, au fost raniti in urma unui accident produs pe o autostrada din Mexic.

Conform primelor informatii, ar fi vorba de trei copii si sapte adulti, aflati in vehiculul de transport. Romanii au fost transportati la spital, in localitatea Puebla, pentru investigatii suplimentare si tratament. Accidentul a avut loc in urma cu doar cateva ore si s-a soldat cu ranirea, in total, a 20 de persoana. Conform Romania TV, starea a 14 dintre pasagerii care au avut de suferit dupa ce autocarul in care se aflau s-a lovit de un camion, este destul de grava. Din nefericire, pentru una dintre victimele accidentului, medicii nu au mai putut face niic, fiind nevoiti sa constate decesul.

Urmeaza ca autoritatile mexicane sa stabileasca exact conditiile in care a avut loc accidentul. Se pare ca soferul autocarului in care se aflau si cei zece romani ar fi condus cu viteza mare, motiv pentru care vehiculul ar fi derapat, ajungand sa izbeasca acel camion.

Accidentul le aminteste multora de tragedia din Muntenegru, produsa in urma cu aproximativ cinci luni. Nenorocirea a curmat vietile a 18  romani, inclusiv a unui adintre soferii vehiculului. De asemenea, alti 30 de pasageri plecati din Romania in vacanta in tara respectiva au fost raniti, avand nevoie de spitalizare.

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger