AcasăNewsRomâni, blocaţi în Italia! Au rămas uluiţi când au auzit ce li...

Români, blocaţi în Italia! Au rămas uluiţi când au auzit ce li s-a cerut pe aeroportul din Bergamo

aeroport-BergamoRomâni, blocaţi în Italia! Au rămas uluiţi când au auzit ce li s-a cerut pe aeroportul din Bergamo

Probleme pentru românii care au dorit să se întoarcă din Italia în România! Ei n-au fost lăsaţi să se îmbarce pe aeroportul din Bergamo din cauză că n-au prezentat un test PCR şi Antigen.

Furioşi, conaţionalii noştri au afirmat că, atunci când şi-au luat biletele, nu li s-a specificat că au nevoie de acest test PCR.

Românii acuză tratamentul

Ne-au tratat cu o nesimțire totală! Niciun operator de la ghișeu nu a vrut să contacteze vreun superior. Am fost tratați ca ultimii oameni deși am făcut dovada că aveam teste antigene valabile care s-au făcut pe teritoriul Italiei.

Am luat legătura cu Poliția de Frontieră, cu MAE, cu consulatele, inclusiv cu Poliția de Frontieră de aici (n.r. – Italia). Pur și simplu nu le-a păsat. Suntem rămași în aeroport în Bergamo, nu știm dacă vom găsi soluții.

Blocajul a avut loc la ghișeul de chek-in. Nu au vrut să ne preia bagajele. Nu au vrut să ne facă check-in, pur și simplu”, a spus Daniela, o româncă blocată pe aeroportul Bergamo, preluată de stiridiaspora.ro.

Din nefericire, unul dintre românii blocaţi pe aeroport este un tânăr bolnav cu tumoră la cap, care trebuie să ajungă urgent în ţară, pentru o operaţie vitală.

author avatar
Andrei Ștefan
913 afisari

2 COMENTARII

  1. V-ati dus sa-i slugariti, va trateaza ca pe niste slugi. De ce va mirati? Cine mai respecta Romania in Europa, tara de slugi, condusa de slugi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger