AcasăNewsRomancele, marfa de marfa pentru pestii din Occident

Romancele, marfa de marfa pentru pestii din Occident

Publicatia britanica The Guardian a realizat un reportaj despre romancele care ajuns sa se prostitueze in Europa. In material peste prezentata povestea unei fete in varsta de 17 ani, pe nume Maya, care a fost fortata sa lucreze intr-un bordel din Elvetia.

„E greu sa fii fata, pentru ca toti pun ochii pe tine. Baietii, mai ales de la noi din oras, se uita la noi si ne vad de parca am fi o banca de facut bani”, asa isi incepe Maya povestea in reportajul intitulat „Generatii de fete din Romania traficate in industria de sex a Europei”. Romania este clasata in topul primelor cinci tari din UE privind traficul de carne vie, iar o treime din romancele exploatate sunt minore.

Majoritatea fetelor sunt pacalite de baieti, care ajung sa le oblige sa se prostitueze. „Cand l-am cunoscut pe acest baiat, am crezut ca el o sa fie diferit. Am conceput un copil cu el, o fata, Ana-Maria”, povesteste Maya. Ulterior, tanara s-a mutat la mama baiatului, iar “dupa o saptamana, m-a intrebat – hai, nu mergem la munca?”, continua romanca. In acest fel, fata a ajuns la un salon de masaj din Constanta, unde intretinea si raporturi sexuale cu alte persoane. Atunci l-a parasit, dar copilul a ramas la el, pentru ca era minora. Dupa ce a implinit 18 ani, tanara a decis sa se impace din nou cu iubitul ei si a ajuns intr-un bordel din Elvetia.

author avatar
Catalin Dumitrescu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger