AcasăNewsRomanca impuscata de iubit. Tragedia a avut loc in Portugalia

Romanca impuscata de iubit. Tragedia a avut loc in Portugalia

Un caz de o cruzime fara margini a zguduit o comunitate din orasul portughez Seixal. O romanca a cazut victima furiei iubitului ei, care a impuscat-o in cap.

Nenorocirea a avut loc chiar in locuinta pe care cei doi o imparteau impreuna cu fetita lor, in varsta de trei ani. Tanara romanca, originara din Targu Mures, dar stabilita de ceva vreme in Portugalia, a pierit din cauza gravitatii ranii. Femeia avea 25 de ani si, potrivit romaniatv.net, si-ar fi anuntat partenerul de viata ca vrea sa il paraseasca. Voia sa plece de langa el, impreuna cu micuta lor. Orbit de nervi sa auda ce planuri are iubita lui, portughezul a pus mana pe arma si a tras in directia romancei, glontul lovind-o in cap.

Transportata de urgenta la spital, romanca a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a salva. Se pare ca decizia tinerei de a pleca de langa barbat ar fi fost cauzata tocmai de comportamentul agresiv al acestuia. Individul a fost arestat si urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca ce pedeapsa risca pentru gestul sau deosebit de violent, in urma caruia un copil a ramas fara mama.