AcasăNewsRomanca din patul lui Bloom, data afara

Romanca din patul lui Bloom, data afara

Are 21 de ani, s-a nascut la Dublin, e jumatate romanca si a devenit celebra peste noapte. Viviana Ross a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce in week-end a fost prinsa in camera de hotel unde era cazat starul de la Hollywood, Orlando Bloom.

Viviana lucra de numai cateva luni la restaurantul hotelului londonez Chiltern Firehouse, iar sambata dimineata a fost surprinsa de managerul stabilimentului dormind in apartamentul actorului britanic de 40 de ani. Presa tabloida din Regat anunta ca frumoasa chelnerita, care avea/are aspiratii de a deveni la randul ei actrita de film (ca d-aia a si mers in camera lui Bloom!) a fost concediata de Chiltern Firehouse.

Viviana nu e o fatuca oarecare. Tanara sosise la Londra de cateva luni, asta dupa ce si-a desavarsit studiile in Germania. A absolvit Academia de Film de la Munchen, in 2015, si a jucat deja intr-o productie independenta. Fata vorbeste cursiv trei limbi straine, inclusiv romana. Orlando Bloom (cunoscut pentru rolurile din trilogia Hobbit, Piratii din Caraibe si/sau Troia), se afla in capitala Angliei pentru a-si promova ultima productie cinematografica, Unlocked. Actorul s-a despartit recent de Katy Perry, iar pe aspiranta Viviana a remarcat-o la barul hotelului in care era cazat. I-a propus sa vina la el in camera, iar ea a acceptat.

Ghinionul tinerei a fost acela ca dimineata, unul dintre managerii stabilimentului a gasit-o goala in patul actorului, in timp ce Bloom era plecat. A intrebat-o daca ea lucreaza la Chiltern Firehouse, iar Viviana a raspuns afirmativ. Drept pentru care, a fost imediat concediata. Tanara nu se afla in timpul orelor de munca, dar politica hotelului nu permite asemenea lucruri.

author avatar
Mihai Koblenko
1.310 afisari

2 COMENTARII

  1. aceasta romanca a crescut cu invataturile sfinte ale bor-ului.
    s-a dus sa-l mulga pe orlando

  2. Iata,in sfarsit,a aparut minunea.Deci,se poate!Se poate ca o stire de presa sa fie exploatata plat,fara comentarii de ziarizda invidioasa.Sigur,exista o nuanta,se vrea foarte fina,de smecherie dar tot e spre bine.Bravo!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger