AcasăNewsRomân reținut în Germania când transporta un tanc. Ce au descoperit polițiștii...

Român reținut în Germania când transporta un tanc. Ce au descoperit polițiștii în actele șoferului

tancRomân reținut în Germania când transporta un tanc. Ce au descoperit polițiștii în actele șoferului

Un șofer român a fost prins de poliția din Germania în timp ce transporta ilegal spre România un tanc.

În acte, scria că transportă schele, dar în realitate căra pe o platformă un tanc tip buldozer, folosit la lucrări de infrastructură.

Românul este blocat de 4 zile în Germania

Polițiștii i-au confiscat atât camionul, cât și vehiculul blindat, iar românul stă blocat în cabină de patru zile. El nu va putea pleca până când firma transportatoare nu rezolvă problema actelor.

Transportul greu a fost interceptat de poliția de pe o autostradă din Bavaria. La volanul TIR-ului care transporta un tanc buldozer, destinat tehnicii de geniu și folosit în principiu la excavarea tranșeelor, se afla un cetățean român. Șoferul nu a putut justifica încărcătura și le-a prezentat autorităților acte pentru un transport de schele.

Presa germană susține că tancul ar fi fost achiziționat din Franța și transportat în România de o firmă privată. Pentru că nimic din permisul prezentat nu coincidea cu încărcătura reală, de la înălțimea, lățimea, lungimea și greutatea transportului, camionul și tancul au fost confiscate temporar, iar șoferul este blocat de patru zile în Germania și obligat să rămână acolo până la lămurirea situației.

author avatar
Andreea Vlad
783 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu este TANC stimata ziarizda cu mintea vraiste, este un vehicul BLINDAT. Diferenta dintre cele doua este prezenta armamentului de la bord.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger