AcasăNewsRoman rapit in Nigeria. Precizari din directia MAE

Roman rapit in Nigeria. Precizari din directia MAE

Un inginer roman aflat la munca in Nigeria a ajuns in mainile unor persoane necunoscute, impreuna cu mai multi colegi, din cate a anuntat presa locala.

Informatia ca un conational a fost rapit in Nigeria si-a gasit confirmare, marti dupa-amiaza, din directia Ministerului de Externe, institutie la nivelul careia s-a format o Celula de Criza.

Astfel, se stie din surse sigure faptul ca romanul a ajuns in mainile unor indivizi a caror identitate sau adeziune la vreun grup nu a fost momentan data publicitatii. Totul s-a intamplat luni.

In scurtul comunicat in care se fac precizari pe acest subiect se mentioneaza faptul ca ambasada autohtona din capitala Nigeriei, Abuja, „urmareste cu atentie cazul”, dar si ca familia romanului a fost informata despre situatia cu totul nedorita aparuta si ca mentin in permanenta legatura atat cu rudele acestuia din urma, precum si cu autoritatile locale, dar si cu reprezentanti ai companiei la care lucreaza barbatul.

Cazul nu este, din pacate, singular. La finele lunii ianuarie a anului trecut, alti doi romani aflati la munca in Nigeria au incaput pe mainile unor rapitori, fiind ulterior eliberati.

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger