AcasăNewsRoman, condamnat la moarte in Malaezia!

Roman, condamnat la moarte in Malaezia!

Magistratii de la Curtea Federala a Malaeziei au decis, marti, sa-l condamne la moarte pe Ionut Gologan, un roman de 23 de ani din Prahova.

Sofer de meserie, Ionut Gologan a jucat rolul de „caraus” intr-o celebra retea de traficanti de droguri si a fost condamnat la moarte dupa ce in masina sa au fost descoperite 1,5 kilograme de metamfetamina la un control efectuat in apropiere de Aeroportul International din Kuala Lumpur.

Cum in Malaezia traficul cu droguri este considerat una dintre cele mai periculoase activitati si condamnarile sunt pe masura. Iar reprezentantii lui Ionut Gologan au epuizat toate caile de atac, astfel ca romanul urmeaza a fi executat in luna august.

Pe 16 februarie, la ultimul termen din proces, magistratii au ajuns la concluzia ca apararea nu a reusit sa ridice suficiente indoieli in legatura cu cazul procurorilor. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Malaezia au reusit sa depuna, in regim de urgenta, o cerere pentru un nou apel la Curtea Federala a Malaeziei, dar instanta a respins apelul si a mentinut decizia initiala, respectiv condamnarea la moarte.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger