AcasăNewsRomân condamnat la închisoare pe viață în Anglia, pentru uciderea unei pensionare...

Român condamnat la închisoare pe viață în Anglia, pentru uciderea unei pensionare de 86 de ani. Știa că bătrâna ascunde 3.000 de lire în casă

roman condamnatRomân condamnat la închisoare pe viață în Anglia, pentru uciderea unei pensionare de 86 de ani. Știa că bătrâna ascunde 3.000 de lire în casă

Un român disperat după ce a acumulat 11.000 de lire sterline în datorii la jocurile de noroc a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unei pensionare în timpul unui jaf eșuat în casa ei.

Românul Vasile Culea, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat la 34 de ani de închisoare pentru uciderea lui Freda Walker și a fost condamnat, de asemenea, la 14 ani pentru că i-a provocat soțului ei, Kenneth, vătămări corporale grave. Acestea se vor desfășura concomitent.

Bărbatul și-a asfixiat victima

Experții au declarat că victima în vârstă de 86 de ani, o fostă croitoreasă care era încă implicată în activități caritabile, ar fi supraviețuit dacă Vasile Culea nu i-ar fi obstrucționat căile respiratorii prin plasarea unui sac negru și a unei cârpe pe cap.

Judecătorul, Andrew Henshaw KC, l-a condamnat, spunând: „Ați fost insensibil de indiferent dacă doamna Walker a trăit sau a murit. Ați lăsat-o cu fața în jos pe podea, legată strâns la încheieturi și glezne, practic incapabilă să se miște. I-ați pus o folie de plastic și o cârpă în jurul gurii, iar acest lucru a interferat cu respirația ei.”

Anterior, acesta nu a fost considerat un caz în care pedeapsa pe viață ar fi fost adecvată, deoarece Culea nu intrase în locuința lor cu intenția de a ucide și era neînarmat.

Tragedia s-a întâmplat pe 14 ianuarie, anul acesta. Bărbatul din România a fost prins șase zile mai târziu și a primit sentința după 10 luni de proces.

author avatar
Andreea Vlad
331 afisari

11 COMENTARII

  1. Uite unde am ajuns! Daca era Militia atunci acest tanar nu apuca sa piarda multi bani la jocuri de noroc care nu ar fi existat.
    Daca puneam mana pe el si-i croiam un baston intre ochi nu mai calca in viata lui in spelunci la pacanele!

    • sa vezi ce mu ie iti dam daca te prindem ba visinescule mu ist tortionarule mars in mo rtii ma tii la cazanul cu smoala, te ia cu coasa in curind, numai figuri ai in creierul ala plin de ca cat maro te apropii de groapa pa razitule, jig odie de psi hopat nascut ca o greseala a naturii la betie, conserva bolse vica de na zist ucrai nian!

        • Noi românii îți dăm m uie bă militian satanist torționar! Cita mu ie ai înghițit ba șobolan parazit, ia-ți luminări cît mai ai timp că îți mincam coliva ji godie stalinistă, ești un parazit care vei merge în iad

  2. Daca nu ai dat si tu casu ca Popoviciu atunci stateai legal furai legal toate babele din GB.

  3. Infractori care fac de ris si strica reputatia la romanii care isi vad de viata lor in afara RO ,acest individual in America era executat la moarte acest drogat junky

  4. Asta sa fie cel mai pregatit ,calificat si cu initiativa dintre romani asa cum proclama propaganda johannista diaspora?Prejudiciul de imagine adus Romaniei de catre nemernici ca asta este incalculabil.Tara noastra este perceputa in Occident ca fiind de nivelul Mali,Niger sau Somalia.

  5. justitia de k kt de la noi ii dadea vreo 5,6 ani si dupa 2ani cu smecheriile inventate tot de ei era liber , si tot ei se mira .

  6. Noi românii îți dăm m uie bă militian satanist torționar! Cita mu ie ai înghițit ba șobolan parazit, ia-ți luminări cît mai ai timp că îți mincam coliva ji godie stalinistă, ești un parazit care vei merge în iad!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger