AcasăNewsRomân amendat pe loc, în Italia, după un video cu maşina Poliţiei....

Român amendat pe loc, în Italia, după un video cu maşina Poliţiei. Gestul rușinos pe care l-a făcut – VIDEO

Român amendat pe loc, în Italia, după un video cu maşina Poliţiei. Gestul rușinos pe care l-a făcut - VIDEO

Polițiștii italieni nu au mai stat pe gânduri când au văzut imaginile cu un român care s-a filmat făcându-și nevoile pe mașina poliției.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, s-a filmat ținând o țigară în gură, în timp ce urinează pe mașina poliției locale, parcată lângă Teatrul Civic din La Spezia, în timp ce agenții patrulau pe jos pe străzile orașului. Faptul că a postat imaginile pe Tik Tok, unde a strâns mii de like-uri și distribuiri, a atras oamenii legii.

S-a deschis o anchetă fulger, în urma căreia au dat de urmele românului teribilist.

În momentul în care a fost adus la secția de Poliție, tânărul nu a putut nega faptele, ținând cont că filmarea rămăsese salvată în memoria telefonului personal. Mai mult decât atât, fapta tânărului fusese surprinsă și de camerele de supraveghere din zonă, confirmând astfel acuzațiile.

Bărbatul s-a ales cu o amendă usturătoare de circa 3400 de euro și cu un ordin să părăsească imediat localitatea, potrivit primocanale.it.

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar al Autorității Judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de defăimare împotriva Administrației Civice și insulte la adresa funcționarilor publici.

author avatar
Andreea Vlad
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger