AcasăNewsRodica Stanoiu ii sfatuieste pe uselisti sa nu intreaca masura

Rodica Stanoiu ii sfatuieste pe uselisti sa nu intreaca masura

Rodica Stanoiu le recomanda uselistilor sa respecte legea

Chiar daca demersul USL poate fi justificat, liberalii si social-democratii nu trebuie sa calce in picioare legile tarii. Aceasta este opinia fostului ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, care a precizat ca membrii Comisiei de la Venetia privesc cu ingrijorare evenimentele din Romania.

Rodica Stanoiu le recomanda uselistilor sa respecte legea

Desi tinde sa le dea dreptate uselistilor, sustinand ca acestia nu ar fi reusit sa guverneze cu Traian Basescu in coasta lor, Rodica Stanoiu, cunoscuta ca o apropiata a lui Ion Iliescu, nu este de acord cu modul in care a procedat actuala majoritate, aratand ca strategia nu a fost cea mai inteligenta.

Mai mult, intr-o emisiune televizata, Stanoiu a declarat ca membrii Comisiei de la Venetia sunt alarmati de ceea ce se intampla in Romania. „Persoana care m-a sunat m-a intrebat ce se intampla exact la noi. La final, stiti ce mi-a spus <<daca au existat derapaje si inainte, ei (uselistii) de ce nu le-au sesizat?>>”, a relatat Stanoiu. In final, fostul ministru al Justitiei a povestit ca, in urma cu ceva timp, a avut o discutie cu un lider important al PSD, altul decat Adrian Nastase, despre modul in care USL se va comporta dupa ce va prelua puterea, daca va evita greselile PDL sau va comite altele si mai grave.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger