AcasăNewsRodica Nassar se impusca in cap de dragul Gabrielei Firea

Rodica Nassar se impusca in cap de dragul Gabrielei Firea

Daca si-a uitat propriile declaratii, n-o uita Rodica Nassar si la ce ora trebuie sa-si ia romanii Romerganul?

17 decembrie 2016. Cotidianul: „Nu vreau sa fiu ministru nici cu pistolul la tampla!” Declaratia apartine Rodicai Nassar, pe atunci secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Daca si a uitat propriile declaratii n o uita Rodica Nassar si la ce ora trebuie sa si ia romanii Romerganul

22 decembrie 2018. Agerpres: „Rodica Nassar a precizat ca ar accepta functia (ministru al Sanatatii – n.red.) in cazul in care partidul va decide in acest sens… Daca partidul decide ca as fi o varianta pentru aceasta functie, pana la urma este o decizie politica si trebuie, ca membri de partid, sa acceptam”, a afirmat ea. Partidul inca nu a decis, oficial, dar din moment ce propunerea vine de la PSD Bucuresti, sub semnatura Gabrielei Firea, treaba-i limpede.

Sa nu credeti ca este alta Firea. Este aceeasi despre care Curentul.ro spunea ca, nu cu mult timp inainte, aproape ca o convinsese pe Rodica Nassar sa refuze portofoliul Sanatatii. Drace! Mai intelegi ceva?

Eu presedinte, tu premier

N-ar fi greu de priceput daca iei in calcul ca, la vremea aia, cam cu vreo trei, patru zile inainte de CExN, Firea inca il sustinea pe Bodog sa ramana in functie si, conform unor surse foarte discrete din PSD, urma sa-si duca la indeplinire planul: un tandem pana in 2020 cu ea presedinte al Romaniei, iar Bodog – premier. Cand a vazut ca Bodog este pe faras, cu o delicatete pe care numai in politica o gasesti, s-a repliat urgent si l-a lasat pe Bodog sa admire stelele. Declaratiile ei ca nu vrea sa fie presedinte, ca sa nu o mai bage partidul in sondaje? Ca ea nu vrea sa-i dezamageasca pe bucuresteni? Hai sa fim seriosi. Vrajeli ieftine pentru naivii care nu stiu cu ce se mananca politica. Nici Nassar nu voia sa fie ministru, da’ ia uite cum au cazut bobii! Acum, cu atat mai putin nu am vreun motiv sa o mai cred pe Firea cand deschide gura. Sau ca declaratiile politicienilor ar fi sincere. Daca vine partidul si-i cere sa accepte candidatura la Presedintie, doar n-o sa-si lase colegii cu ochii in soare. Va accepta, ce naiba, caci nimeni nu se sacrifica mai cu talent ca ea.

Nu incerca sa ma prostesti

De unde atata dragoste pentru Bodog? Si pentru Nassar? Trebuie sa privesti in spate, la proiectul spitalului metropolitan din Pipera. Miza? Terenurile, altele decat cele cu care a manjit comunicatul. Boomul imobiliar. Preturile impuse de proprietari, prietenii consortului Pandele. De ce nu ai crede ca, daca ii iesea pasienta, cu ajutorul lui Bodog, n-ar fi meritat si omul asta o rasplata? Sa nu fim cainosi, i se cuvenea si lui o felie de ceva dulce. Acum, cu Bodog disparut din peisajul politic apropiat, atentia ei s-a indreptat catre noul ministru, Rodica Nassar. De aici si graba de a o propune si de a tranti repede o petitie, cerand ca bucurestenii sa semneze pentru construirea aceluiasi spital. Motivatiile ei, printre altele, starnesc rasul si mila, deopotriva. Uite doar doua: ca spitalul e foarte aproape de aeroport, la 13 km, desi pacientii sunt adusi de SMURD cu elicopterul, nu cu TAROM. Apoi, zona, vezi Doamne, respecta standardele europene. Aoleu! Asa, din ochi? Fara explicatii? Fara precizari? Fara detalii? Doamna Firea, cu toata dragostea si rabdarea, poti sa te joci cu vorbele oricat vrei. Ma lasa rece talentul asta discutabil. Dar nu incerca sa ma prostesti.

Prietenul PSD la nevoie se cunoaste

Dupa declaratiile de la inceput, tabloul arata ca si cum Rodica Nassar ar fi la un pas sa se impuste in cap de dragul Gabrielei Firea. Nu se cade asa ceva, Rodico. Esti prietena la catarama cu Ion Iliescu, cel mai important protector al sotului, Nassar Nassar. Si cred ca nu era singurul. Ai relatii deosebite cu Adrian Nastase, care, la randul lui, a avut raporturi excelente cu Rafic Hariri, fostul premier al Libanului, la fel de libanez ca si sotul. Si inca ce prietenie era, cum il suna Adi pe Rafic pe ZAP. ZAP Mobile, zic. Nu-mi cere amanunte pe care n-am chef sa ti le dau. Rodico, chiar daca nu ai nicio expertiza in materie de medicina, ai totusi un frate primar la Sectorul 2 al Capitalei. Primar PSD, fireste. Esti nasa de cununie a fiicei lui Ontanu, generalul improvizat de Gabriel Oprea. Fiicele tale sunt botezate de acelasi Ontanu, ajuns primar prin bataia vanturilor. Ce daca a trecut pe la puscarie, asa e viata, stramba uneori. Rodico, sa-mi spui cand sa ma opresc. Ce daca nu se gaseste nicaieri nicio lucrare elaborata de tine, prin care sa-ti pui la pamant dusmanii cu experienta ta. Una scrisa de tine pe bune. Esti numai buna de ministru in Cabinetul Dancila. Pana si Firea stie asta. Asa cred si eu, ca esti buna.

author avatar
Valentin Boeru
2.686 afisari

2 COMENTARII

  1. Oferta excelenta in anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:madalina.carabulea@yahoo.com

  2. Tocmai ai făcut o mare descoperire!
    Lucru la domiciliu part-time!
    Oportunitate foarte serioasă!
    Lucrezi în timpul liber!
    Te ajutăm pas cu pas!
    Câștiguri foarte motivante!
    info la pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger