AcasăNewsRochiile de vara, sansa ta sa fii mai diafana decat in basme!

Rochiile de vara, sansa ta sa fii mai diafana decat in basme!

rochii de vara

Rochiile sunt piesele vestimentare cele mai reprezentative pentru femei, indiferent de sezon. Vara, insa, mai mult ca niciodata, aceste creatii textile sunt ridicate la rang inalt. Materialele vaporoase si culorile in ton cu bucuria solara a verii par desprinse dintr-un basm cu zane.

Probabil ai remarcat sentimentul unic pe care ti-l ofera modelele de rochii de vara la o plimbare pe faleza marii, intr-un parc in care adie un vanticel jucaus sau la o iesire de seara sub cerul senin. Toate aceste senzatii iti arata, de fapt, ca rochiile nu sunt doar o imbinare de materiale, ci poezii spuse de mainile iscusite ale unui croitor.

Confort si lejeritate

„Imbraca o poezie” si vei patrunde usor pe meleaguri parfumate cu miresme de vacanta. Starea de bine se va instala rapid ori de cate ori vei purta o rochie vaporoasa, care iti va asigura un confort sporit si libertate in miscare. Aceste caracteristici sunt primele bifate pe lista beneficiilor oferite de modelele de rochii de vara.

Daca iti doresti sa te bucuri din plin de frumusetea sezonului estival, adu in garderoba ta cele mai spectaculoase piese vestimentare, confectionate din materiale super confortabile. Stilurile variate, care acopera o gama larga de gusturi in materie de moda, ti se vor potrivi perfect.

Vara este anotimpul cel mai ofertant atunci cand vine vorba de tinutele ce pot fi purtate. In aceasta perioada te poti rasfata cu modele de rochii de vara scurte, midi sau lungi, confectionate din materiale fluide si lejere de la dames.ro. Cu maneci de diferite lungimi sau cu bretele, cu sau fara decolteuri, rochiile sunt compatibile cu stilul fiecarei femei, de la cele mai discrete, la cele mai indraznete.

Stiluri elegante, casual sau sport

Daca iti place stilul senzual, poti imbraca o rochie realizata din materiale cu imprimeuri romantice, cu decolteu in V si cordon subtil pentru a evidentia talia. In cazul in care nu te incanta ideea de a purta cordon in talie, mai ales vara, poti opta pentru modelele clos, cu croiala lejera, de lungime medie, care avantajeaza orice tip de silueta.

Rochiile negre cu guler tip barcuta si imprimeu digital floral sunt alegerea perfecta pentru o iesire seara la o terasa, la birou, la o intalnire de business sau la un eveniment. Sunt realizate dintr-un material fluid cu textura fina si moale, iar tesatura este nesifonabila si foarte placuta la purtare.

Detaliile realiste imprimate si cromatica sporesc unicitatea tinutelor. Din aceasta categorie poti alege un model cu maneci scurte, cu pliu, captusit cu 100% vascoza si inchis cu nasture la spate. Mai mult decat atat, poti solicita la comanda personalizarea modelelor de rochii de vara, in functie de dimensiunile dorite, lungimea rochiei sau a manecilor putand fi modificata.

Imprimeuri dementiale pentru o vara de nota 10

Iti plac imprimeurile fucsia? Atunci alege o rochie neagra, eleganta, de vara, cu maneca scurta si imprimeu fucsia. Daca ai o silueta pe care vrei sa o evidentiezi, alege acest model seducator intr-o croiala ce subliniaza zona taliei printr-un cordon ce desparte zona bustului de fusta clos. Decolteul in V si manecile scurte vor fi perfecte pentru anotimpul insorit.

Culorile deschise, nuantele de azur, cele pastelate si imprimeurile florale transforma orice rochie de vara intr-un spectacol feeric. Imbraca o tinuta cu imprimeuri digitale cu efect 3D si, cu siguranta, nu vei trece neobservata.

Fa din anotimpul veseliei o sarbatoare zilnica la care sa „participe” si cele mai vibrante rochii de vara!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger