AcasăRobin Gibb, Bee Gees: "Medicii mi-au spus ca mai am o ora...

Robin Gibb, Bee Gees: „Medicii mi-au spus ca mai am o ora de trait!”

(foto: music-fm.ro)

Robin Gibb, unul dintre cei trei frati din celebra trupa Bee Gees, sufera de cancer. Artistul a povestit cat de socat a fost sa afle de la medici ca daca nu accepta sa fie operat de urgenta, nu ar mai fi trait mai mult de o ora.

(foto: music-fm.ro)

Robin Gibb a ajuns la doctor, plangandu-se de dureri in zona abdomenului. In urma investigatiilor, medicii i-au descoperit un blocaj intestinal si i-au spus, cat se poate de deschis, ca daca nu accepta sa fie operat cat mai urgent, risca sa moara. Vestea a cazut ca un trasnet asupra solistului. „I-am spus chirurgului ‘Stati asa, am doar crampe’. Dar el mi-a spus ca am ocluzie intestinala (…) Mi-a zis direct: ‘singura ta sansa, prietene, este sa mergi in sala de operatie'”, isi aminteste Robin Gibb, potrivit Daily Mail.

Muzicianul in varsta de 61 de ani a inteles ca situatia e foarte grava si a acceptat sa fie supus interventiei chirurgicale. „Am fost inspaimantat. Nu mai fusesem niciodata intr-un spital. M-au operat de urgenta si dupa trei zile m-am simtit mult mai bine”, povesteste artistul.

Desi urmeaza un tratament impotriva cancerului la ficat, cu care a fost diagnosticat in urma cu cateva luni, Robin Gibb nu si-a dorit ca lumea sa afle de suferinta sa. De boala sa, multi au aflat abia recent, cand a aparut in public foarte slabit. Zilele trecute, Robin Gibb le-a dat emotii admiratorilor sai, dupa ce a ajuns de urgenta la spital, simtindu-se foarte rau. Robin a tinut sa le multumeasca fanilor care i-au transmis mesaje de incurajare, spunand ei sunt motivul pentru care vrea sa se vindece de cumplita boala. Fratele geaman al lui Robin, Maurice, a murit in urma cu opt ani, in urma complicatiilor survenite unei interventii de corectare a unui blocaj intestinal. Robin Gibb marturisea ca nu a reusit sa accepte nici pana in prezent ca si-a pierdut fratele.

563 afisari

3 COMENTARII

  1. E trupa mea favorita ,sunt incomparabili de talentati .
    Daca ar fi trait toti frati ANDY siMaurice canta in ceruri, ar fi fost unicati, ca cei mai longevivi frati cantareti .
    Regret foarte mult starea lui Robin si stiu cat sufera fratele cel mai mare Barry , ma rog sa se insanatoseasca spre binele tuturor.
    Fara Bee GEES VIATA MEA ESTE TRISTA, este singura formatie , retineti , care ma scoala din somn , am o sensibilitate la tonalitatile lor ca reactionez si adormit, va rog s ma credeti.
    regret ca nu stiu engleza ca m-as apuca sa le invat cantecele lor , care sunt extraordinare.
    Acultati BEES GEES si veti vedea lumea cu alti ochi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger