AcasăNewsRoberta Anastase:"USL = Ura, Scandal, Lacomie"

Roberta Anastase:”USL = Ura, Scandal, Lacomie”

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, canta prohodul USL, sustinand ca alianta PSD-PNL va scadea sub 40% in preferintele electoratului.

PREVIZIUNE. Roberta Anastase este de parere ca USL va scadea si mai mult in sondaje

Anastase considera ca declinul USL este cauzat de discursul demagogic al celor doi lideri Victor Ponta si Crin Antonescu. “USL-ul scade in mai putin de un an de zile 18 procente, lucru care se justifica prin discursul demagogic folosit de Opozitie”, a declarat democrat-liberala. In opinia ei, „USL-ul poate fi foarte usor tradus prin Ura, Scandal si Lacomie”.

“Astea sunt etichetele care sunt la indemana cand te uiti la USL”, a mai spus Roberta Anastase, mentionand ca Uniunea va scadea, in urmatoarele luni, sub pragul de 40%. „Mie imi este foarte clar ca USL-ul va scadea in primavara sub 40% si in acel moment, lucrurile sunt practic pierdute pentru ei, ca si uniune”, a conchis Anastase.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
381 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce uniune poate fi asta codusa de un turnator la securitate Felix si 2 marionete, Ponta si Crin ? Degeaba rag seara de seara cei de la Haznaua 3, ca lumea nu-i poate crede la ce minciuni spun.Mai apare di hipopotamul de Marga care da cica lectii de conduita , cand el incalca legile , cand el a fost unul ce a desfiintat scolile profesionale . Indivizi de astia se perinda seara de seara la Haznaua 3 , niste neica nimeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger