AcasăNewsRoberta Anastase: "Nu vorbim de o majorare a salariilor, ci de o...

Roberta Anastase: „Nu vorbim de o majorare a salariilor, ci de o reintregire a lor”

Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat, luni, ca nu este vorba de o marire a salariilor bugetarilor, ci de o „reintregire” a acestora.

„Noi nu vorbim de o majorare, ci vorbim de o reintregire a lor. Daca va amintiti, salariile au fost taiate cu 25%, dupa acel moment a venit prima etapa a reintregirii cu 15%, iar acum practic se ia in considerare ultima parte, ca salariile sa revina la forma lor initiala. Deci nu vorbim de o crestere a salariilor”, a declarat Roberta Anastase in momentul in care a fost intrebata daca legea permite majorarea salariilor bugetarilor cu sase luni inainte de alegeri.

„Practic, vorbim de o restanta pe care o aveam pentru a reintregi salariile bugetarilor. Este programul nostru de guvernare, vorbim de precautii economice de care s-a tinut cont si se tine cont in continuare, dar de principiu absolut toata coalitia, dar in primul rand presedintele tarii si PDL sustin acest punct care se afla in programul nostru de guvernare”, a explicat prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase.

Cat priveste o data la care ar urma sa aiba loc ”reintregirea salariilor, Anastase a precizat ca nu s-a stabilit inca, potrivit Mediafax. „Asta e decizia Guvernului, nu s-a discutat aceasta data”, a adaugat democrat-liberala.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger