AcasăNewsRoberta Anastase da presedintia Camerei Deputatilor pe sefia CJ Prahova

Roberta Anastase da presedintia Camerei Deputatilor pe sefia CJ Prahova

Roberta Anastase s-ar intoarce acasa, dar tot pe post de presedinte

Pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei. Asta nu exclude insa posibilitatea ca in fruntea Camerei Deputatilor sa fie, in curand, alta persoana.

Roberta Anastase s-ar intoarce acasa, dar tot pe post de presedinte

Totul a pornit cu vreo zece zile in urma, cand, pe surse, s-a aflat ca pe Roberta Anastase o tenteaza sa-si schimbe de buna voie job-ul. Mai exact, se spune ca  aceasta ar vrea sa inlocuiasca presedintia Camerei Deputatilor  cu aceea a Consiliului Judetean Prahova, rocada binemeritata, in opinia democrat-liberalei, si care, cu siguranta, ii va aduce mai multe satisfactii profesionale.

Vanturata mai intai la nivel de barfa politica, informatia a primit o confirmare indirecta sambata seara, din partea Elenei Udrea. Care, intrebata fiind daca PDL ar fi dispus sa o schimbe pe Roberta Anastase la cererea Opozitiei, a raspuns sec: „Nu, nu din acest motiv”. Mai pe romaneste, Udrea a  sugerat ca, in curand, la sefia Camerei Deputatilor va fi instalat un alt pedelist. Pe de alta parte, “coincidenta” face ca Roberta Anastase sa fi fost, in ultima vreme, ciudat de activa in judetul sau natal. De unde s-a aflat ca isi face deja o campanie, agresiva chiar, gen “door to door”, total nejustificata daca ar fi sa aiba in vedere un nou mandat parlamentar. Mai mult,  nu mai departe de zilele acestea, prahovencele au fost cadorisite cu pachete care contineau esarfe, ciocalata in forma de inima, dar si poza Robertei Anastase si a altor alesi PDL.

author avatar
Simona Badulescu
878 afisari

2 COMENTARII

  1. Motivaţia e similară cu cea a lui TB când spunea că el s-a gândit să schimbe guvernul încă din decembrie. Minciuni tip PDL ! E clar că presiunea străzii e mare + presiunea din Parlament şi mega numărătoarea penală va pleca.
    Şi iată cum din patru negri mititei a mai rămas unul. Ghici, ghicitoarea mea, cine va urma ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger