AcasăNewsRoberta Anastase a fost revocata din functie

Roberta Anastase a fost revocata din functie

anastase

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a fost revocat din functie in urma unei sedinte extraordinare a Camerei Deputatilor. In locul ei membrii USL l-ar dori pe Valeriu Zgonea.

anastase

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a fost revocata, marti din functie in urma unei sedinte extraordinare a Camerei Deputatilor, intrunita special la cerinta USL pentru a vota demiterea acestuia.

In locul ei membrii USL l-ar dori pe Valeriu Zgonea.

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a sustinut ca demersul USL este o “procedura ciudata, in afara Constitutiei”.

“Inteleg ca deja la Senat au facut-o, probabil ca va urma si la Camera. E o procedura ciudata, in afara Constitutiei, ca urmare nu va fi supusa la vot. Conform hotararilor Curtii Constitutionale, (revocarea-n.r.) se face la propunerea grupului parlamentar care l-a mandatat pentru functia de presedinte si in urma acestei propuneri se supune la vot plenului. Cu siguranta, atata timp cat nu exista o propunere din partea grupului parlamentar care a facut nominalizarea presedintelui nu se poate. Voi face ceea ce a anuntat ca va face presedintele Senatului”, a spus Roberta Anastase.

author avatar
Ionut Zgimbau
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger