AcasăNewsRobert Negoiță, scrisoare către Dacian Cioloș: Consilierii USR generează în mod ticălos...

Robert Negoiță, scrisoare către Dacian Cioloș: Consilierii USR generează în mod ticălos blocaje în Sectorul 3. Au votat împotriva fluidizării traficului (VIDEO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, i-a acuzat pe consilierii locali ai USR că generează blocaje „într-un mod ticălos”, în acest sens transmițându-i o scrisoare lui Dacian Cioloș pentru a afla dacă știe și dacă acceptă că reprezentanții partidului său blochează la nivelul Consiliului Local cea mai mare comunitate locală din România.

Primăria Sectorului 3, blocată de USR

„Suntem la sediul USR, sediul central al USR, unde am venit (…) pentru a depune o scrisoare în atenția domnului președinte Cioloș, o scrisoare în care îi spunem situația de la Sectorul 3, în care primăria a reușit să fie blocată de către majoritatea formată din, în principal, USR și PNL. Principalul artizan este USR, cel mai grup politic din Consiliul Local Sector 3”, a declarat edilul.

Robert Negoiță spune că „sunt multe” blocaje, dar că în scrisoare 10 puncte principale de blocaj.

„Ele sunt multe, dar noi am descris aici 10 puncte de blocaj, zone principale, ca de exemplu blocarea proiectului Laminor, care este spre finalizare, mai avem puțin și finalizăm un mare obiectiv al Sectorului 3, pasajele și podurile care să fluidizeze circulația din Sectorul 3, pentru că ne sufocăm într-un oraș foarte poluat și principala sursă de poluare este fix traficul din București, în care – ce credeți!? – consilierii de la USR votează împotriva fluidizării traficului, împotriva proiectelor de fluidizare a traficului, pe niște argumente puerile, ca de exemplu că n-avem indicator de performanță pentru pasaje și pentru poduri… că dacă n-ar fi de plâns, ar fi de mare râs!”, a adăugat primarul Sectorului 3.

„Niște inși care se joacă cu votul”

„Sunt niște inși care se joacă cu votul și generează blocaje. Vreau să prezint această situație președintelui USR și să îi cer nu doar opinia, ci îi cer și o întâlnire pentru a-i descrie, pentru a-i spune toate dificultățile pe care le avem la Sectorul 3. Vreau să știu care e opinia dumnealui, dacă le cunoaște și dacă le acceptă, dacă este de acord ca un consiliu, dacă e de acord ca un sector, cel mai mare sector din București și care este cea mai mare comunitate locală din România, jumătate de milion de cetățeni, să fie blocată de niște inși, niște cetățeni care au primit votul cetățenilor, au avut încredere în ei să îi trimită acolo, pentru ca dumnealor să genereze într-un mod ticălos blocaje. Sunt foarte curios și aștept cu mult interes răspuns din partea dumnealui, în speranța că vom reuși să deblocăm această situație gravă din Sectorul 3”, a mai spus Robert Negoiță.

 

author avatar
Andrei Coman
251 afisari

1 COMENTARIU

  1. prostule , care esti prost , la tatal lor te plangi ? ciolos ii invata sa saboteze orice ! idioti care mai ajung si primari , si de sector de capitala !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger