AcasăNewsRobert Negoita, rejectat de pesedistii bucuresteni

Robert Negoita, rejectat de pesedistii bucuresteni

Robert Negoita

Robert Negoita a fost criticat dur de pesedistii de la sectorul 3, care i-au transmis sa-si ia gandul de la candidatura pentru Primaria de sector.

Robert Negoita si-a pus toata Organizatia PSD Sector 3 in cap

In ciuda faptului ca a facut praf filiala de la Ilfov, Robert Negoita a fost premiat de Victor Ponta cu functia de coordonator al PSD Sector 3. Lipsit de orice instinct politic, deputatul s-a prezentat in fata colegilor de la sectorul 3, seninatatea gestului fiind perceputa ca un afront.

De aici pana la scandal nu a mai fost decat un pas, pesedistii intrecandu-se in critici la adresa tanarului coleg: „Nu mai putem accepta liderii care se urca in spatele nostru. (…) „Vreti sa pozati in om sarac. Pai avem declaratia dumneavoastra de avere, unde aveti pe patru pagini numai case. (…) Ce il recomanda pe Robert Negoita sa candideze pentru Primaria Sectorului 3? Ca apare pe prima pagina in ziarele de cancan?”. Desi prezenti in sala, Ion Iliescu, Miron Mitrea si Marian Vanghelie au incercat chipurile sa-i tempereze pe pesedistii de la sectorul 3. Fara succes, evident.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger