AcasăNewsRobert Negoita i-a trimis pe liberali la spatii verzi

Robert Negoita i-a trimis pe liberali la spatii verzi

MANEVRA Primarul sectorului 3 Robert Negoita trage bani de la invatamant pentru reabilitarea termica

Dupa ce in campanie le-a promis cate-n luna si in stele, pentru a pune mana pe voturile lor, Robert Negoita i-a lasat pe liberali cu buza umflata.

ENIGMA Banii redirectionati de Robert Negoita pentru reabilitare nu vor putea fi cheltuiti pana la sfarsitul lui 2012

Suparare mare la PNL Sector 3. Liberalii se plang ca au fost prostiti pe fata de primarul Robert Negoita, care s-a folosit de ei, ca mai apoi sa-i trimita la plimbare. Cauza nemultumirilor o reprezinta impartirea cascavalului bugetar. Concret, in timp ce Negoita si-a tras reabilitarea termica pentru el si pesedistii lui, pe liberali i-a trimis la plantat panselute prin gradinile publice. Mai mult, in rectificarea bugetara pe care a propus-o, primarul de la 3 nu numai ca nu da niciun ban pentru parcuri, ba mai ia si de la scoli vreo 7 milioane de euro pentru a le baga tot la reabilitare. „Formidabil!”, ar putea spune fratele edilului, Ionut Negoita, care tocmai in aceasta perioada de huzur financiar bugetar si-a oficializat intrarea in actionariatul FC Dinamo, care este in mare foame de bani.

POTRIVEALA Ionut Negoita a devenit actionar la FC Dinamo, dupa ce fratele sau a fost ales primar

Surprinsi initial de aceste misculatii financiare, penelistii au fost bulversati de-a dreptul cand Costin Mitache, liderul consilierilor PSD, le-a explicat ca anveloparea blocurilor a fost unica si singura tema de campanie a lui Negoita, prin urmare doar asta se va face in sectorul 3. Chiar si asa, redirectionarea tuturor resurselor bugetare catre reabilitare tot nu se justifica. Cel putin asa sustin o parte dintre consilieri, care au explicat ca Primaria Sectorului 3 nu poate cheltui acesti bani din cauza procedurilor greoaie – selectia blocurilor, licitatii etc. In fata acestor argumente, rectificarea cu pricina nu a primit votul consiliului, Negoita urmand sa-si incerce din nou norocul in sedinta de luni, dupa doua tentative deja esuate.

L-au fentat la referendum

Lasati pe dinafara, liberalii din sectorul 3 au gasi cea mai buna cale sa se razbune, lovindu-l pe primar unde-l doar mai tare, adica in popularitatea pe care incearca din greu sa si-o construiasca in PSD. Mai exact, penelistii au avut grija ca Negoita sa fie corigentul referendumului in Capitala, cu o prezenta de 35%. Asa cum au anticipat, scorul slab i-a atras lui Negoita critici dure din partea conducerii partidului.

Ar putea ajunge la mana pedelistilor

MANEVRA Primarul sectorului 3 Robert Negoita trage bani de la invatamant pentru reabilitarea termica

Dupa acest prim avertisment, consilierii liberali din sectorul 3 sustin ca sunt gata sa mearga si mai departe si sa-l lase pe Robert Negoita fara majoritate in consiliu. In momentul de fata, USL are 20 de consilieri – noua de la PNL, noua de la PSD si doi conservatori, PDL – 7, PPDD – 4. Prin urmare, un calcul simplu arata ca daca liberalii decid sa nu-l mai sustina pe Negoita, acesta va fi obligat sa se milogeasca de pedelisti pentru fiecare vot din consiliu. Din informatiile noastre insa, rectificarea bugetara va fi aprobata, toate partidele cazand la pace in urma negocierilor.

author avatar
Victor Paun
1.283 afisari

1 COMENTARIU

  1. …parca tema de campanie principala a fost „lichidarea coruptiei”. Pai ce facem domnu’ Negoita, ne punem si noi pe furat? Are fratele nevoie de bani ca sa finanteze Dinamo?
    p.s. Oameni buni, aveti grija cu anveloparea asta, ca se pare ca polistirenul asta este foarte pacatos (…si fereasca Dumnezei de un incendiu!).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger