AcasăNewsRobert Negoita, fiul ploii

Robert Negoita, fiul ploii

Norocul se pare ca l-a cam parasit pe deputatul PSD Robert Negoita. Dupa ce ANAF i-a scos casele si terenurile la licitatie, natura i-a stricat marea deschidere a strandului Water Park.

Executat de ANAF, Robert Negoita se pare ca si-a pus si natura in cap

Desi obisnuieste sa perceapa taxe piperate pentru accesul in parcul de distractii de la Otopeni, ieri, pesedistul Negoita a vrut sa fie generos, oferindu-le clientilor o zi de plaja gratis. Asa se explica faptul ca aproximativ 5.000 de bucuresteni se aflau la orele pranzului in complexul  Water Park. Fatalitatea a facut insa ca pe langa balaceala de voie, clentii strandului sa fie udati din belusug si de ploaia torentiala care s-a pornit din senin.

Furtuna a facut ravagii in strandul din Otopeni, punandu-i pe clienti pe fuga

Ploaia ca ploaia, dar ce te faci cu  furtuna care a maturat mesele, scaunele si sezlongurile si i-a obligat pe bucuresteni sa o ia la sanatoasa. Din fericire, amatorii de soare au fugit organizat, din vanzoleala creata toata lumea iesind cu bine. Mai prost sta insa patronul Negoita care, dupa ce i-a suparat rau pe cei de la ANAF, se pare ca a deranjat cu ceva si pronia cereasca.

 

 

 

author avatar
Victor Paun
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger