AcasăNewsRobert Negoita este TATIC! Sotia lui a nascut un baietel!

Robert Negoita este TATIC! Sotia lui a nascut un baietel!

Sotia primarului sectorului 3 – Robert Negoita – a nascut un baietel. Sorina Negoita, cea care a adus pe lume cel de-al treilea copil al edilului, spunea ca spera ca micutul sa semene cu ea.

Sorina Negoita, sotia lui Robert Negoita, a nascut un baietel. “Sper sa semene cu mine. Asa se spune: ca baietii seamana cu mamicile lor. Daca Robert vrea un copil care sa semene si cu el, o sa facem si o fetita”, spunea Sorina, la sfarsitul lunii octombrie.

Primarul sectorului 3 s-a insurat, la inceputul lunii octombrie, in mare secret, cu Sorina Docuz, femeia care i-a furat inima in urma cu cativa ani. Robert Negoita a dorit ca evenimentul sa fie unul simplu, la care au participat doar persoane apropiate. “Nunta a fost ca o intalnire intre prieteni! Desi s-a tinut intr-un cadru luxos, exact la hotelul pe care il detine impreuna cu fratele sau, atmosfera nu a fost una prea… zgaltaita! Robert este adventist si, poate din acest motiv, lumea nu s-a dat in spectacol! Religia mirelui spune ca si la astfel de petreceri, invitatii trebuie sa stea doar la masa, sa bea si sa manance! In plus, Sorina este insarcinata si nu prea putea sa se miste in exces! Cu toate acestea, cei 50 de nuntasi s-au simtit bine si au plecat spre dimineata de la petrecere!”, povestea atunci un apropiat al cuplului.

Primarul bucurestean are deja doi copii din casnicia anterioara, un baiat si o fata.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache
2.632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger