AcasăNewsRobert Negoita e tare la vrajeala

Robert Negoita e tare la vrajeala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a dat in mintea copiilor. Desi a implinit recent 41 de ani, social-democratul se pare ca a ramas blocat undeva in perioada pubertatii.

Robert Negoita s-a autoproclamat ”The Lord of the Rin”
Primarul Sectorului 3 se lauda cu ”megaproductia” pe care a pus-o in scena

Ca orice parvenit, Robert Negoita se simte bine doar atunci cand este in centrul atentiei. Nu conteaza daca este penibil, important este sa fie remarcat. Probabil ca acest tel si l-a fixat inca de pe vremea cand lucra cu mistria si canciocul prin Italia. Pentru un om cu capul pe umeri, asta nu ar fi o umilinta, dar pentru unul ca Negoita perioada respectiva este mai rusinoasa ca o boala venerica. In consecinta, primarul de la 3 face pe dracu-n patru ca sa-si  dezlipeasca de pe frunte eticheta de ”faiantar” si sa intre in gratiile oamenilor din ”lumea buna”.  Din acest motiv, pesedistul organizeaza tot soiul de petreceri, care mai de care mai pompoase. Cea mai recenta a avut loc pe 29 martie, data la care Robert Negoita a implinit 41 de ani. Cu acest prilej, primarul sectorului 3 si-a comandat un set de invitatii care au produs soc si groaza in randul celor care le-au primit. Concret,  social-democratul apare deghizat in ”Stapanul Inelelor”, se autointituleaza ”The Lord of the Rin” (de la Rin Grand Hotel – nr) si promite sa le dezvaluie participantilor fata ”Adevaratului Negoita”. ”Megaproductia” a fost urmarita pe viu de ministrii Nicolae Banicioiu si Rovana Plumb, dar si de primarii Marian Vanghelie si Cristian Popescu Piedone.

Prefectura ii da peste mana

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a pierdut o noua batalie cu consilierii locali ai PDL.  Concret, edilul a fost obligat sa revoce hotararea prin care se instituia ridicarea masinilor parcate ilegal. Pasul inapoi a fost facut dupa ce democrat-liberalii au contestat hotararea respectiva la Prefectura Bucuresti, explicand ca locuitorii sectorului 3 nu au fost consultati in prealabil. De teama ca Prefectura sa nu dea si de aceasta data castig de cauza pedelistilor, Negoita a decis sa faca pasul inapoi.

author avatar
Victor Paun
1.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger