AcasăNewsRobert Negoita da milioane de euro pe proiecte inutile

Robert Negoita da milioane de euro pe proiecte inutile

Robert Negoita cheltuieste banii in mod iresponsabil

Nu sunt folositoare, dar sunt costisitoare! Primarul sectorului 3, Robert Negoita, propune alesilor locali tot soiul proiecte stupide, care sunt insa votate pe  banda rulanta de consilierii USL.

Robert Negoita cheltuieste banii in mod iresponsabil

Plaje, bazine de inot, porti gigantice si tribune pentru parcuri, acestea sunt doar cateva dintre asa-zisele investitii de care se vor” bucura” locuitorii sectorului 3. Costul total: aproximativ 11 milioane de euro. Toate acestea au fost votate intr-o sedinta extraordinara , fara sa fie necesar avizul comisiilor de specialitate. Daca pentru construirea unui bazin de inot in Parcul Pantelimon (unde nu exista cerere sociala pentru asa ceva) nu s-a facut un studiu, in schimb primaria arunca peste 20.000 de euro pentru a afla daca nu ar fi mai rentabil sa dea in concesionare unor firme intretinerea parcurilor din sector. Motivul: angajatii care se ocupa nu mai fac fata la atata iarba. Decis sa transforme Parcul Panteliomon intru parc acvatic, Negoita arunca 30.000 de euro pe WC-uri. Doua pentru doamne si doua pentru domni, ca sa nu se supere nimeni. Ca sa-si multumeasca toti prietenii si sponsorii din campanie,  primarul a propus mansardarea unor blocuri din sector. Costurile sunt de peste 1.000 de euro pe metru patrat, in conditiile in care, la jumatate de pret, se pot cumpara apartamente de pe piata libera. Si ca risipa sa fie totala, Negoita si ai lui au aprobat construirea unui nou sediu pentru primarie, valoarea investitiei fiind de 5 milioane de lei.

S-a pus bine cu fetele bisericesti

Si cum campania electorala bate la usa, Robert Negoita si-a amintit de puterea de influenta pe care o au preotii asupra comunitatilor locale. In consecinta, primarul  si consilierii USL au aprobat un ajutor de 150.000 de lei pentru 12 biserici din sectorul 3.

author avatar
Victor Paun
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger