AcasăNewsRobert Negoita a pus la cale scumpirea gazelor in Sectorul 3

Robert Negoita a pus la cale scumpirea gazelor in Sectorul 3

Dupa ce ani la rand a inselat in cel mai josnic mod statul roman, Robert Negoita, candidatul USL la Primaria Sectorului 3, incearca acum sa-i fraiereasca si pe alegatori.

Robert Negoita pacaleste electoratul cu proiecte fanteziste

Avand in vedere ca reabilitarea termica este un subiect de interes, social-democratul a preluat din zbor proiectul si l-a transformat in principala lui tema de campanie. O campanie mincinoasa, buna doar de pacalit oamenii, demontata chiar din interiorul USL.

Primaria Sectorului 3 intentiona sa realizeze reabilitarea termica a locuintelor cu bani de la buget

Dovada in acest sens stau o serie de acte oficiale, din februarie si martie 2012, care arata negru pe alb ca toti consilierii locali liberali si pesedisti – Alina Magdalena Banu, Mihai Nitu, Doina Duminica, Mihail Edu, Adrian Ghita, Mihai Comanescu, Cristian Stefan Radulescu, Valentin Timnea, Cristian Andrei Tudorache  –  au respins proiectul, votand impotriva preluarii cotei de 20% din cheltuieli aferente asociatiilor de locatari la bugetul Primariei Sectorului 3. Tot asa cum au respins si demararea mai rapida a lucrarilor de reabilitare prin preluarea tot in bugetul primariei si a cotei de 50%  pe care ar trebui sa o finanteze Ministerul Dezvoltarii, dar pentru care demersurile birocratice nu fac altceva decat sa mai lase cetatenii din Sectorul 3 mai multe ierni prada facturilor pentru incalzire.

Prin votul lor, consilierii PSD si PNL i-au lasat pe locuitorii sectorului 3 cu blocurile neizolate

Culmea, cei care au votat impotriva intereselor locuitorilor sectorului 3 stau acum de-a dreapta lui Robert Negoita, figurand in continuare pe lista de candidati a USL. Asta nu-l impiedica insa pe aspirantul la functia de primar sa foloseasca reabilitarea termica drept pretext pentru a pune mana pe datele personale ale alegatorilor (seria si numarul de la buletin, codul numeric personal etc). Mai mult, echipele de campanie ale lui Robert Negoita ”ataca” doar acele blocuri in care locuiesc persoane varstnice, pe care le considera mai usor de ametit.

Si-a tepuit si colegii de partid

Ca Robert Negoita isi poate da doctoratul in smecherie si tupeu o recunosc chiar si social-democratii, care nu fac un secret din faptul ca acesta si-a construit intreaga cariera politica (deputat de Teleorman, presedinte la PSD Ilfov si, mai nou, candidat la Sectorul 3 Bucuresti) impingand bani acolo unde trebuie. O parte a avut insa grija sa ii recupereze, profitand chiar de colegii de partid, pe care s-a oferit sa-i cazeze la Rin Grand Hotel, cu ocazia Consiliului National din octombrie 2011, ca mai apoi sa le umfle nota de plata. Suta la suta reala, povestea a circulat doar in interiorul PSD, social-democratii temandu-se ca se vor face de toata bafta daca se va afla ca au fost pusi sa plateasca pana si scobitorile de pe masa.

Candidatul USL vrea sa scumpeasca factura la gaze in Sectorul 3

Pe langa ale proiecte nastrusnice, Robert Negoita, candidatul USL la Primaria Sectorului 3, isi  propune sa eficientizeze chipurile sistemul de distributie a gazelor.  Potrivit specialistilor de la Institutul de Solutii Utilitare, schema emanata de social-democrat nu va face altceva decat sa scumpeasca factura la gaz a locuitorilor sectorului 3 cu 20 de procente. Si asta pentru ca Robert Negoita vrea ca o firma privata, aleasa de el, sa devina intermediar intre furnizorul de gaze si consumatorul din Sectorul 3. Cum bine se stie insa, orice intermediar inseamna bani in plus care vor fi platiti, evident, din buzunarele celor care domicilieaza in sectorul 3.

De ce vrea Robert Negoita la Primarie

Cum din deputatie nu a dobandit mare lucru, Robert Negoita vrea sa fie ales primar. Nu de dragul locuitorilor din sectorul 3, ci a banilor care se strang la bugetul primariei. Mai mult, functia de primar ii va permite pesedistului sa imparta contractele cu gasca sa. In felul acesta, Robert Negoita spera sa-si rezolve problemele financiare grave pe care le are: sechestru pus de ANAF, executari silite, popriri etc. Cu alte cuvinte, social-democratul este dator vantut statului, pe care a incercat sa-l fraudeze cu aproximativ 45 de milioane de euro. Bani pe care spera sa-i recupereze odata ce se instaleaza in fotoliul de primar.

author avatar
Victor Paun
1.120 afisari

6 COMENTARII

  1. am avut ocazia sa il cunosc personal pe DL. Robert Negoita si mi se pare un om corect, ce lupta pentru cetateni si pentru binele acestora… Reabilitarea blocurilor este foarte importanta iar DL. Robert a promis reabilitarea gratuita blocurilor … nu cum sa facut pana acum ….il sustin pe Robert Negoita

  2. Se pare ca domnilor din PDL a inceput sa le fie frica de faptul ca o sa piarda primaria sectorului 3 si au inceput sa injecteze in presa tot felul de articole dubioase. Robert Negoita chiar merita sa devina primar in sectorul 3. Intregul sau program electoral il recomanda!

  3. Se vede de departe ca acest articol este sris in urma unei comenzi. Interesant de aflat ar fi cum a fost platit autorul acestui articol si nu Ilie Nastase care nu cred ca ar sustine un candidat doar pentru un pumn de firfirei.
    Domnul Victor Paun unde a invat sa faca jurnalism? Nu de alta dar stiam ca deontologic ar fi fost sa aduca si probe la acuzatiile facute . Intreg articolul are iz de barfa la coltul blocului intre doua doamne cu varste apreciabile.Totusi e bine ca autorul isi credibilizeaza articolul prin expresii de genul :”suta la suta reala povestea…” nu de alta dar persona mai onesta ca el nu exista.
    Unde sunt dovezile domnule „jurnalist”?????

  4. Daca va uitati mai bine pe lista de candidati ai USL la Consiliul Local sector 3 veti descoperi ca nu sunt aceeasi din mandatul care se incheie acum.
    Nu mai faceti afirmatii nefondate

  5. Nu cred asemenea aberatii la adresa lui Robert Negoita. Zilele astea o sa tot apara asemenea articole politice impotriva candidatilor. Niciunele nu o sa fie adevarate. Oricum Robert pare un om serios care o sa se tina de cuvant.

  6. Paune, se vede de la o posta ca esti PDL-ist bulangiu. Nu-l mai ridica in slavi pe hotul de Liviu Negoita.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger