AcasăNewsRobert Negoita: “Simtesc destept, platesc enorm!”

Robert Negoita: “Simtesc destept, platesc enorm!”

Cetateni, luati de bun ce va spun, ca am resurse financiare nelimitate, ca daca scot portofelul ma vede ANAF-ul!

Evident, vorbele nu ii apartin ilustrului Robert Sorin Negoita, persoana publica, politician cu bani, afacerist cu blog si site, “catindat” de primar la sectorul 3, fost montator de gresie si faianta si om cu idei.

Cetateni, luati de bun ce va spun, ca am resurse financiare nelimitate, ca daca scot portofelul ma vede ANAF-ul!

Dar nici nu mai e nevoie de vorbe, caci acuratetea gandului si a gandirii o iau cu mult inaintea slovelor graite. Iar cand gandirea e dotata corespunzator si cu simtire, dar si cu bani ghiotura, nu mai este nimic de facut pentru a ajunge staroste la dreptatea lucrurilor din sectorul 3, totul vine de la sine. Iar omul, fin cunoscator al metehnelor fripturiste din PSD, s-a gandit ca o friptura si un kil de vin date la hotelul lui din Vitan, pot deveni, oricand, liantul intereselor de partid, de primar si ale fraierilor care voteaza. Si, ca sa fie si mai bine inteles, a trecut, imediat dupa hors d’oeuvre, la predica electorala pentru cele 400 de noi oite adunate la turma pesedista, carora le-a glasuit ca dispune de resurse financiare enorme pentru campanie. Pai, asta asteapta si ANAF-ul, sa vada de unde scoate pastorul banii, cand plafonul e limitat.

Acum, ca ii e rusine de numele pe care il poarta, acelasi cu al lui Liviu Negoita, actual primar si aproape cert si viitor, nu este decat o  coincidenta profitabila pentru el la ciordirea de voturi, indiferent ce ar spune. Geaba atata virginitate in simtirea-ti desteapta despre alegerile locale, musiu, politica este o curva veche si perversa, care nu desface picioarele pentru o friptura si un kil de vin, indiferent de hogeacul in care ai adus-o. Stie ea de ce nu se lasa regulata pe vorbe sau pe datorie. Mai treci si tu pe centura si vezi cum sta treaba.

Piti-analist

author avatar
eNational
419 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger