AcasăNewsRobert De Niro: ”SUA au devenit o tragicomedie prosteasca”

Robert De Niro: ”SUA au devenit o tragicomedie prosteasca”

Trump este un “idiot”, s-a revoltat starul american

Starul American a sustinut intr-o prelegere in fata sudentilor Universitatii Brown ca Statele Unite, candva “o drama de inspiratie inaltatoare”, au devenit acum “o tragicomedie prosteasca”.

Trump este un idiot s a revoltat starul american

Cu o zi inaintea ceremoniei de absolvire a tinerilor de la Universitate, actorul in varsta de 73 de ani a evocat si starea politica actuala ”de cosmar” si l-a facut pe Trump ”idiot”. De Niro l-a criticat mult timp pe Trump si politicile sale, asociindu-l cu un vanzator de masini cu multa ”agitatie” si l-a descris, vara trecuta, ca fiind ”complet nebun” si deloc apt sa conduca o tara. Cu o luna inainte de alegeri, actorul l-a criticat vehement pe Donald Trump, intr-un clip care a fost difuzat la o emisiune prezentata de Megyn Kelly, „The Kelly File”, spunandu-le  telespectatorilor ca si-ar dori „sa-i dea un pumn in fata”  candidatului la presedintie. De Niro, care a primit un doctorat onorific in arte plastice de la scoala din Ivy League, i-a indemnat de absolventi sa ”lupte pentru a opri nebunia asta” si sa se straduiasca sa faca din lume un loc “mai bun.”

author avatar
Bogdan Borcea
652 afisari

2 COMENTARII

  1. Idiot e el, De Niro. Pãcat, e talentat dar n-are caracter ci doar interese. Tot ínjurîndu-l pe Trump, si-a luat-o, elegant, peste bot, de la un actor la fel de mare dar ceva mai corect si mai cerebral: Jon Voight. Dar despre el (si altii) nu scrieti, fiindcã e pro-Trump. Dar de ce sã ne mirãm? Fake News…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger