AcasăRobbin Williams se viseaza Einstein!

Robbin Williams se viseaza Einstein!

(foto: vedeta.ro)

De la comedia „Mrs. Doubtfire” pana la rolul genialului Einstein ar mai fi un pas, pare sa creada Robin Williams. Actorul a declarat recent ca si-ar dori sa aiba sansa sa ii dea viata pe marele ecran celebrului om de stiinta.

(foto: vedeta.ro)

Ajuns la 60 de ani, Williams marturiseste ca si-ar dori sa joace doua personaje importante ale istoriei: sa fie ori Albert Einstein, ori sa joace rolul fostului presedinte american Theodore ‘Teddy’ Roosevelt. „Teddy Roosevelt e atat de fascinant, un tip foarte interesant. Impusca fiecare animal pe care il zarea”, a declarat Robin Williams, potrivit Contact Music.

Chiar daca in urma cu doi ani a avut serioase probleme de sanatate, fiind supus unei interventii pe cord, Robin Williams nu are de gand sa-si abandoneze pasiunea pentru actorie. Dimpotriva, s-ar putea spune. Viseaza la proiecte marete! „Nu am de gand sa renunt la actorie”, a mai declarat starul american.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger