AcasăRobbie Williams a avut parte de o surpriza neobisnuita: un fan si-a...

Robbie Williams a avut parte de o surpriza neobisnuita: un fan si-a dat pantalonii jos in fata artistului!

(foto: twitter)

Robbie Williams are parte nu doar de foarte mult succes in cadrul turneelor sale ci si de surprize din partea fanilor. Un admirator s-a gandit sa-si impresioneze idolul tatuandu-si pe fund mesajul „I love Robbie Williams”.

(foto: twitter)

Un barbat si-a aratat aprecierea fata de artist intr-un mod surprinzator. La finalul celui de-al doilea concert din turneul de promovare al noului album „Take The Crown”, sustinut pe 02 Arena, in Londra, un barbat si-a dat jos pantalonii si i-a aratat fundul. Insa gestul, departe de a fi catalogat drept vulgar, a fost facut doar pentru a-i arata artistului cat de mult il apreciaza.

Fan infocat, barbatul si-a tatuat pe posterior, mai exact pe partea dreapta a fundului, un mesaj special pentru idolul sau. Robbie nu a ezitat si s-a pozat langa fesele goale ale barbatului, pe care a fost inscriptionat „I love Robbie Williams”, mimand chiar si un sarut.

author avatar
Alina Costache
515 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger