AcasăNewsRizea, intre DNA si ANI

Rizea, intre DNA si ANI

Deputatul Cristian Rizea s-a trezit si cu ANI si cu DNA pe cap

Anchetat deja de DNA, deputatul social-democrat Cristian Rizea a intrat mai nou si in vizorul ANI. Motivul: neconcordanta intre averea dobandita si veniturile realizate.

Deputatul Cristian Rizea s-a trezit si cu ANI si cu DNA pe cap

Inspectorii de integritate au cerut Comisiei de Cercetare de pe langa Curtea de Apel Constanta sa verifice veniturile realizate de deputatul PSD Cristian Rizea in timpul mandatului de parlamentar, sesizand totodata si ANAF in legatura cu tranzactiile bancare realizate de acesta.

Potrivit comunicatului ANI, in urma verificarii, inspectorii au constatat ca averea detinuta de sotii Rizea, conform datelor inscrise in evidentele fiscale, este de aproape 400.000 de euro. Asta in conditiile in care Cristian Rizea pomenise in declaratia de avere venituri totale obtinute de el si de sotie de doar 70.000 de euro. In plus,  deputatul PSD este banuit si de spalare de bani.

Este vorba de doua tranzactii bancare suspecte in valoare de 700.000 de euro si 200.000 de euro. Reamintim ca social-democratul este anchetat si de DNA pentru deturnarea a 1,1 milioane de euro din fonduri europene.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger