AcasăNewsRizea, agresat de varul lui William Brinza

Rizea, agresat de varul lui William Brinza

Cristian Rizea sustine ca varul deputatului William Brinza l-a amenintat cu moartea

Apropierea alegerilor a incins spiritele in Diaspora. Primul incident a fost inregistrat in Spania, unde pedelistii si social-democratii au trecut direct la injuraturi si amenintari cu moartea.

Cristian Rizea sustine ca varul deputatului William Brinza l-a amenintat cu moartea

Prezent la conferinta “Sanse egale pentru o Europa unita” de la Madrid,  liderul PSD Diaspora, Cristian Rizea, sustine ca a fost agresat de  democrat-liberalul Daniel Ionita,  varul deputatului PDL William Brinza.

William Brinza

“Ionita a urmarit exact momentul cand am ramas singur, lucru usor de observat pe camerele de supraveghere ale hotelului unde a avut loc conferinta. Insotit de inca un individ m-a agresat verbal, apoi m-a impins si brutalizat, ca mai apoi sa ma ameninte cu moartea daca mai mentionez vreodata de afacerile lor – ale sale si ale varului William Brinza – in mod public”, a povestit Rizea, care a recunoscut ca, in trecut, a facut dezvaluiri despre business-ul dubios ale celor doi pedelisti.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
714 afisari

3 COMENTARII

  1. PONTA=RIZEA=USL
    Acest impostor Rizea e in criza de imagine! S-a remarcat numai prin scandal, si-a furat fratele si mama, a amenintat completul de judecata in luna noiembrie, a fost evacuat din sala de judecata cu politia, a fraudat statul roman cu peste un milion de euro cand a fost presedinte la ANSIT, a fost batut de sotul unei angajate de la Fonduri Europene. E un blestem pentru romani ca acest infractor sa-i reprezinte in parlament. E in picaj liber si acum sufera pentru ca a fost inlocuit dupa listele usl de la camera deputatilor, de Bunea Stancu, cu care se afla in conflict. Verificati cand publicati astfel de mizerii, Rizea apare doar in publicatiile in care plateste sume importante, isi plateste inclusiv aparitiile tv pentru ca este un personaj la limita de jos a societatii.

  2. RIZEA ESTE TIPUL DE BORFAS, CARE TRAGE FOLOASE DIN ORICE. FARA SCRUPULE, PRECUM MAJORITATEA PSD – istilor SI ATAT DE JOSNIC INCAT FURA SI DE LA PARINTI SI FRATI

  3. nu ieste adevarat,la aceasta conferinta nimeni nu a fost agresat, am inteles ca domnul Rizea a venit neinvitat la acest eveniment si a facut scandal,ne-a facut incodata de rusine,pe noi romani ce locuim afara,eu nu fac politica ,sint doar o presedinta de o asociatie a romanilor ,asa ca sint impartiala,multumim domnului Eugen Toma -secretar de stat ,pentru initiativa si efortul de a organiza astfel de evenimente si rusine celor care au incercat sa PATEZE IARAS SI IARASI IMAGINEA ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger