AcasăNewsRita Ora, sexy la premiile GQ

Rita Ora, sexy la premiile GQ

RITA ORA SEEN LEAVING THE GQ MEN OF THE YEAR AWARDS AT THE TATE MODEN IN LONDON. TUESDAY 5TH SEPTEMBER - 07753 30 30 77

Premiile revistei lunare GQ (Gentlemen’s Quarterly) reprezinta un eveniment monden de mare clasa si locul de intalnire al multor vedete. De fapt, cine vrea sa faca furori, e musai sa apara aici.

Iar Rita Ora stie prea bine acest lucru. Asa ca a facut ea ce-a facut si iarasi a reusit sa isi scoata in evidenta calitatile sale trupesti. Imbracata elegant, cantareata si actrita nascuta in Kosovo a lasat le vederea forografilor ceea ce isi doresc ei cel mai mult: sanii si picioarele. Nici nu trebuia sa fii vreun paparazzo ca sa prinzi instantanee fierbinti cu noua aparitie fierbinte a divei. Rita Sahatçiu Ora s-a nascut pe 23 noiembrie 1990, in Pristina, Iugoslavia, intr-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat in Londra cand Rita avea numai un an. Ea a absolvit Scoala de Teatru Sylvia Young, iar apoi St. Charles Catholic Sixth Form College si a inceput sa cante de la o varsta frageda. Mama sa, Vera, este psihiatru, iar  tatal, Besnik, este proprietarul unui bar. Ora are o sora mai mare, Elena, si un frate mai mic, Don. Ea a fost botezata dupa starul de film favorit al bunicului sau, regizorul Besim Sahatçiu — Rita Hayworth.

author avatar
Catalin Dumitrescu
630 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
    simon4_roxy@yahoo.com
    Zori Roxana Simona
    Tel. 0751403093

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger