AcasăNewsRistea Priboi s-a facut ”baiat destept” in Portul Constanta

Ristea Priboi s-a facut ”baiat destept” in Portul Constanta

Lui Ristea Priboi afacerile cu energie ii merg din plin

A fost ofiter de Securitate, agent SIE, deputat PSD, nas al unuia dintre copiii lui Adrian Nastase si consilier personal al premierului ajuns acum la Jilava.

Lui Ristea Priboi afacerile cu energie ii merg din plin

Considerat pe vremea lui Ion Iliescu  o adevarata eminenta cenusie a regimului, Ristea Priboi nu o duce deloc rau nici in aceste vremuri. Afacerile ii merg din plin, acesta ajungand un important „baiat destept” pe piata vanzarii de energie.

Fara licitatie

Conducerea Portului Constanta continua sa ofere contracte fara licitatii

De cateva luni bune, aproape ca nu este institutie a statului cu atributii de control care sa nu-si umfle muschii in Portul Constanta. Insa, chiar sub nasul structurilor speciale, afaceristii de calibru isi vad linistiti de „fabricile de bani” care le umplu conturile. Este si cazul controversatului Ristea Priboi, care, mai nou, si-a extins afacerile cu vanzare de energie electrica si in „cea mai mare poarta de intrare a tarii”. Astfel, la 1 august a.c., Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta cumpara energie electrica in valoare de aproximativ 1,5 miliarde lei vechi de la firma OET Obedineni Energiini Targovsti OOD Bulgaria. Contractul a fost atribuit fara organizarea vreunei licitatii, motivandu-se ca „produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”.

In conducere

Iar ofertantul inregistrat intr-un apartament din orasul Kazanlak,  regiunea Stara Zagora, desi are doar zece angajati, a reusit sa faca  in Romania afaceri de milioane de euro. In acte, SRL-ul bulgaresc este administrat de un anume Angel Ivanov Bozhilov. Insa compania, detinuta de off-shore-ul United Energy Traders Ltd., este condusa de un consiliu director format din Iordan Iordanov, Ivan KIutevski, Sokmen Dereli si … romanul Ristea Priboi.

author avatar
Toni Matei
2.531 afisari

1 COMENTARIU

  1. atata stiu, atata fac, sunteti de-a dreptul pur si simplu sa aveti pretentii de profesionalism si moralitate de la National

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger