AcasăNewsRisca Firea excluderea din PSD? Ce spune Dragnea

Risca Firea excluderea din PSD? Ce spune Dragnea

Liviu Dragnea nu intra in „foaia de parcurs” pe care si-a impus-o primarita Capitalei

Liviu Dragnea i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce aceasta a formulat public mai multe acuzatii, atat la adresa liderului PSD, cat si a Executivului – cand vine vorba de proiecte vizand Bucurestiul.

„Eu incerc sa nu raspund la atacuri personale, (…) in acelasi timp (…) nu pot sa fiu de acord cu acuzatii la adresa Guvernului nostru (…) ca a blocat proiectele Primariei Capitalei”, a punctat Dragnea, seara trecuta, la Antena3, in replica la o parte din spusele primarului Capitalei.

Liderul PSD a anuntat ca urmeaza o „discutie serioasa” in forurile de conducere ale partidului, dupa afirmatiile facute de Firea. Intrebat, concret, daca risca Gabriela Firea sa fie exclusa din randurile formatiunii, Dragnea a raspuns scurt: „din partea mea nu”. Cand s-a vrut sa se afle daca ar putea exista o astfel de posibilitate din partea Comitetului Executiv, presedintele Partidului Social Democrat s-a eschivat. „Asta n-am de unde sa stiu (…) sper sa nu ajungem aici, dar nu depinde de mine”, a sustinut Liviu Dragnea.

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger