AcasăNewsRiscă 6 ani de închisoare pentru că e prea populară pe Instagram...

Riscă 6 ani de închisoare pentru că e prea populară pe Instagram – FOTO

Riscă 6 ani de închisoare pentru că e prea populară pe Instagram - FOTO

Veronika Loginova, o influenceriță din Rusia, în vârstă de 18 ani, riscă până la șase ani de închisoare doar pentru că este prea populară pe rețelele de socializare.

Tânăra, care are 556.000 de urmăritori pe Instagram, a fost identificată de autoritățile ruse ca fiind o sursă de „activitate extremistă”. Ea este acuzată că „a întreprins acțiuni care atrag utilizatorii pe Facebook și Instagram”.

„Ce ar trebui să fac acum? Să ies de pe Instagram? Să fug din Rusia?

Doi funcționari de stat au avertizat-o că este prea „proeminentă” din cauza numărului mare de oameni care i-au văzut publicațiile.

În luna martie a acestui an, justiția rusă a interzis ambele rețele de socializare, susținând că acestea desfășurau activități extremiste.

Într-un video postat pe Instagram, Veronika, cu ochii în lacrimi, a spus: „În orice zi pot veni să bată la ușa mea”.

Tânăra, al cărei conținut nu este în niciun caz politizat, denunță această atitudine a guvernului de la Moscova. Ea își apără dreptul de a fi un antreprenor care și-a creat propria linie vestimentară și își plătește taxele, adăugând că unul dintre lucrurile despre care vorbește este sănătatea mintală, scrie Le Journal de Montreal.

„Ce ar trebui să fac acum? Să ies de pe Instagram? Să fug din Rusia? Să intentezi un proces?”, își întreabă tânăra fanii.

Veronika Loginova promite să nu renunțe și să nu lase amenințările să o oprească. „Voi merge până la capăt cu această poveste și vă voi ține la curent cu ceea ce voi face”, spune ea.

author avatar
Tudor Borcea
806 afisari

4 COMENTARII

  1. Ia să pună niște haine pe ea. Sau să citească ceva publicului, să vezi cum dispar „urmăritorii”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger