AcasăNewsRihanna, cea mai bogata cantareata din lume

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume

Muzica si antreprenoriat

La varsta de 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty se afla in topul revistei Forbes, cu o avere estimata la 600 de milioane de dolari.

Muzica si antreprenoriat

Cea mai mare parte a banilor provin din turneele si vanzarile de discuri, dar si din afacerile artistei R&B, o femeie de succes. Rihanna este coproprietara a brandului de lenjerie intima Savage X Fenty, lansandu-si propria marca de produse de machiaj, Fenty Beauty – in colaborare cu grupul francez LVMH -, in septembrie 2017, pe internet si in magazinele din lantul Sephora – un brand care a  generat deja o cifra de afaceri de 570 de milioane de dolari in 2018. De asemenea, cantareata originara din Barbados a incheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marca de lux cu sediul la Paris, care produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi si accesorii. In topul Forbes urmeaza Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) si Beyonce (400 de milioane de dolari), al carei sot, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar. „Nu m-am gandit niciodata ca voi castiga atat de multi bani, deci o simpla cifra nu ma va face sa ma opresc din activitate. Banii vin odata cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce imi place, la ceea ce ma pasioneaza.(…) Vreau pur si simplu sa vad lucrurile din perspectiva mea. Sunt o femeie de culoare care adora si adopta ideile si energiile tinerilor si care vrea sa le transforme apoi in produse de lux pentru o casa de lux”, a marturisit de curand  Rihanna pentru T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times.

author avatar
Andrei Coman
578 afisari

1 COMENTARIU

  1. O negresa extrem de frumoasa si de talentata. Sa nu ne uitam cu jind la averea ei. Africa moare de foame. Fac apel prin acest coment la cei mai norocosi din voi sa impartiti si la cei fara hrana.Nu inseamna mult pt voi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger