AcasăNewsRidzi nu da doi bani pe morala lui Macovei si a lui...

Ridzi nu da doi bani pe morala lui Macovei si a lui Ungureanu

Demisionara Monica Ridzi nu admite sa fie judecata de pedelistii de rit nou, gen Monica Macovei

Monica Ridzi pune plecarea sa din PDL pe seama vocilor lipsite de ”legitimitate si morala” care dicteaza la aceasta ora in partid.

Demisionara Monica Ridzi nu admite sa fie judecata de pedelistii de rit nou, gen Monica Macovei

Monica Ridzi exclude din start probelemele sale cu Justitia, afirmand ca un om necondamnat definitiv de Justitie are dreptul la prezumtia de nevinovatie. In schimb, ea pune decizia de a demisiona pe seama unor personaje carora le contesta atat meritele, cat si dreptul de a o judeca: ”Constat ca, in ultima perioada, exista voci care nu au nicio legitimitate, nici macar morala, de a emite pretentii fata de PDL. Sunt voci care nu s-au confruntat niciodata cu dificultatile unui scrutin, voci care au o legitimitate de doar cateva procente in bazin electoral, dar care emit linii directoare pentru PDL”.

Dupa aceasta aluzie clara la Monica Macovei, Ridzi arunca o sageata si spre Razvan Ungureanu, fost membru al PNL: ”Am constatat cu surprindere ca PDL a ales sa intre in aliante cu formatiuni politice si sa faca echipa cu persoane care si-au facut o asa-zisa cariera politica din a trece prin mai multe partide”.

author avatar
Simona Badulescu
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger