AcasăNewsRidicoli! Radu Mihaiu nu mai recunoaște rezultatul votului de la Sectorul 2...

Ridicoli! Radu Mihaiu nu mai recunoaște rezultatul votului de la Sectorul 2 pentru a o credibiliza pe Clotilde Armand

După „modelul” Clotilde Armand- scandal- Sectorul 1, noaptea trecută, aproape de miezul nopții ne-am trezit că avem parte de o nouă contestare cu scandal a numărării voturilor. De data asta la Sectorul 2, acolo unde culmea! învinsul, adică useristul Radu Mihaiu, colegul de partid al primăriței Clotilde Armand, recunoscuse înfrângerea cu doar câteva ore înainte, în fața contracandidatului său, Rareș Hopincă de la PSD, fost Prefect al Capitalei. 

„Am venit aici să cer renumărarea voturilor la o secție unde în dreptul meu pe procesul verbal au fost puse voturile unui alt candidat”, a declarat, pentru Antena3.ro, candidatul USR.

Acesta a susținut inițial că ar fi vorba despre 333 de voturi care i-ar aparține și care ar mai scădea din diferența de 500 de voturi care îl despart de contracandidatul Hopinca, conform numărătorii paralele a partidelor.

Rareş Hopincă a ajuns şi el la la Biroul Electoral de sector, pentru a-l împiedica pe Mihaiu să facă presiuni în vederea anulării de voturi. Iniţial, Hopincă nici nu a fost lăsat să intre în sediul Biroului Electoral al Sectorului 2.

„Într-adevăr, actualul primar nu mai recunoaşte rezultatul votului şi am fost informaţi de către colegii din Biroul Electoral de sector, că pune presiune pe aceştia pentru anularea unor procese verbale, reluarea numărătorii în diferite secţii unde dânsul consideră că a pierdut.” , a declarat primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă.

Episodul de circ ridicol de la Biroul Electoral al Sectorului 2, copie la indigo după circul de la Sectorul 1, a continuat până târziu în noapte, cu Mihaiu și susținătorii săi extrem de agresivi, așa cum din păcate, ne-au obișnuit, și cu Hopincă încercând să calmeze spiritele inflamate de acolo.

Ne-au fost necesare doar câteva întrebari  adresate surselor noastre din PNL, PSD și USR pentru a afla ce se întamplă la Sectorul 2, după ce Radu Mihaiu, inițial, își recunoscuse înfrangerea. O înfrangere clară, netă, în fața lui Rareș Hopincă, la peste 1000 de voturi, adică aproximativ 2%. Sursele noastre din interiorul celor trei partide ne-au furnizat același răspuns. Radu Mihaiu a fost pus de “garnizoana” USR să iasă și el la înaintare cu același tip de scandal precum Clotilde Armand, nu pentru că ar mai fi avut vreo șansă să întoarcă rezultatul votului de la Sectorului 2, ci doar pentru a da un strop de credibilitate demersului franțuzoaicei de a stopa numărarea voturilor de la Sectorul 1 și de a putea umbla iar la sacii de voturi, că în 2020.

Radu Mihaiu minte cum respiră, încă de la primele propoziții rostite, apoi începe să patineze grav și declarațiile sale devin nu halucinante ci halucinogene, de-a dreptul. Iate declarațiile lui Radu Mihaiu făcute la Antena 3, în decurs de doar o oră:

  1. Diferența de voturi dintre Rareș Hopincă și el este de aproximativ 1000 de voturi, în favoarea lui Hopincă.
  2. La începutul acestui circ de seară, Mihaiu declarase inițial că e vorba despre 280 de voturi. Între timp, până a ajuns în direct la Antena 3, încă edilul Sectorului 2, crescuse numărul de așa-zise voturi furate, la 333.
  3. Ulterior, Radu Mihaiu, a declarat tot la Antena 3, că de fapt, nu se închid cheile de pe procesele verbale în 60% din secții.
  4. Peste vreo încă jumătate de ora, useristul Mihaiu a spus, tot la Antena 3, că de fapt s-au încurcat cifrele de pe un proces verbal, că a făcut contestație și apoi  i-a fost respinsă.

Domnule primar Radu Mihaiu, vă hotărați să spuneți care e de fapt motivul pentru care ați sărit din pijama și ați revenit asupra deciziei de a vă recunoaște înfrângerea?!

Dacă nu, atunci trebuie să chemăm SMURD-ul, căci pare că aveți reală nevoie de niște perfuzii direct în cavitatea craniană.

Chiar credeți că merită domnule Radu Mihaiu, să vă îngropați în ridicol, făcând declarații abracadabrante care se contrazic între ele, despre cum nu recunoașteți rezultatul clar al votului de duminica, în care ați fost înfrânt? Și asta doar pentru a o credibiliza pe colega dumneavoastră de partid Clotilde Armand în demersul ei disperat de a umbla din nou la sacii cu voturi pentru a frauda alegerile de la Sectorul 1.

 

author avatar
Andrei Coman