AcasăSOCIALRezultatul necropsiei tânărului decedat la Saga Festival. Care este cauza morții

Rezultatul necropsiei tânărului decedat la Saga Festival. Care este cauza morții

sagaRezultatul necropsiei tânărului decedat la Saga Festival. Care este cauza morții

Tragedia de la Saga Festival, unde un tânăr a decedat și alții au ajuns la spital după ce au consumat substanțe ilegale, redeschide o problemă îngrijorătoare în România: vârsta fragedă la care începe consumul de droguri.

Necropsia lui Bogdan, tânărul care a murit în brațele medicilor după ce a consumat droguri la concert, a fost finalizată. Potrivit Antena 3, acesta a murit din cauza unui stop cardio-respirator provocat de consumul excesiv de droguri de mare risc.

Tânărul a consumat droguri de mare risc

Urmează să se stabilească şi ce substanţe a consumat care i-au provocat decesul.

Festivalul SAGA din București nu a însemnat doar show ci şi peste o sută de dosare penale deschise pentru trafic sau consum de droguri. Aproape 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 17 tineri au ajuns la spital, câțiva în stare gravă.

Cele mai consumate droguri la festival

Medicii au reușit să îi salveze, mai puțin pe unul. Bogdan avea 25 de ani, era din Chișinău, dar lucra în București, la firma tatălui său. Venise însoțit de prieteni în prima noapte a festivalului SAGA

Cel mai consumat drog la festival a fost canabis, potrivit unui ofițer DCCO. Sunt multe alte substanțe interzise pe care polițiștii și jandarmii le-au găsit la petrecăreți – Cocaină, Ecstasy sau Metamfetamină.

author avatar
Andreea Vlad
2.286 afisari

8 COMENTARII

  1. SRI are grije ca drogurile sa ajunga la putoi , ca sa aiba ce c acat sa manance maimutoiul Prelipieledepepulean seara la gigiTV…

  2. …. nu moare nimeni de la ‘iarba’ !…
    vaxul își face treaba!….everybody mucles!…

  3. de parca pana acum nu au fost paranghelii si nu au fost consum de toate dar nu erau MORTI pana sa nu fie injectati!!
    fac pariu pe un milion de coco ca consumatoru asta era injectat!
    este incredibil cata dezinformare si rea-vointa este din partea „statului” care se foloseste de pocie mijloc sa na omoare si apoi sa ne controleze mai strans , in tot acest timp ne vinde la straini ca sa isi mentina #babaetii privilegiile de nababi. sta-le-ar in gat!

  4. dar cazul militienilor care cad ca mustele de infarct pe la paranghelii nu se zice nimic?! sunt atatea cazuri deja! erau si aia consumatori, nu e asa?! droagele astea, bre! or fi ele droage dar daca ti le injectezi in brat de cel putin doua ori si mai bagi si booster, poate e ceva, zic si io, poate alea e adevaratele droage!
    trebuie sa ai deja inima FOARTE slabita sa crape de la un stimulent. aviz amatorilor injectati, nars la analize si nu va mai agitati ca va crapa cutiuta: pac-pac

  5. Guvernul Romaniei faciliteaza aceste festivaluri dupa modelul amerlican si UE unde prostimea merge sa si bage in ei droguri si pot fii usor controlati ,cei care se drogheaza se sinucid oricum cu droguri in timp sau over dose

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger