AcasăNewsREZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA la a VIII-a, afisate in cursul acestei zile

REZULTATELE la EVALUAREA NATIONALA la a VIII-a, afisate in cursul acestei zile

Zi de foc nu doar pentru candidatii care dau BAC-ul, ci si pentru elevii care afla notele de la Evaluare (foto: romaniatv.net)

Mult-asteptatele rezultate la Evaluarea Nationala 2017 vor fi facute publice in curzul acestei zile de 26 iunie. Se anunta, asadar, noi emotii pentru absolventii claselor a VIII-a, care, recent au dat Evaluarea Nationala.

Zi de foc nu doar pentru candidatii care dau BAC-ul, ci si pentru elevii care afla notele de la Evaluare (foto: romaniatv.net)

De aceasta data, copiii vor merge la centrele de examinare doar pentru a vedea afisate, la avizier, notele obtinute la probele Evaluarii Nationale la a VIII-a. Rezultatele la Evaluare vor fi afisate si pe portatul Ministerului Educatiei, la sectiunea dedicata Evaluarii Nationale. Conform calendarului transmis de catre oficialii din minister, aceatsa prima afisare a rezultatelor urmeaza sa aiba loc pana la ora 16, pentru ca tot in aceazta zi de luni se pot depune si contestatiile, pana la ora 20.00. Abia dupa ce se vor rezolva eventualele contestatii vor fi comunicate public si rezultatele finale ale Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a.

Emotiile elevilor sunt cu atat mai mari cu cat tin ca notele primite la probele de la romana, matematica si limba materna sa fie cat mai mari, stiut fiind faptul ca media notelor obtinute la Evaluarea Nationala VIII conteaza la admiterea la liceu.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger