AcasăNewsREZULTATELE la BACALAUREAT 2015, afisate pe edu.ro. VEZI notele elevilor din Capitala,...

REZULTATELE la BACALAUREAT 2015, afisate pe edu.ro. VEZI notele elevilor din Capitala, dar si listele si pe judete!

Rezultatele la BACALAUREAT 2015, respectiv notele pe care fostii elevi de clasa a XII-a le asteapta cu nerabdare, pentru a scapa de emotii, sunt afisate atat la avizierele centrelor de examinare, cat si pe edu.ro, site-ul Ministerului Educatiei.

Asadar, notele obtinute de candidatii care au dat acest „examen al maturitatii” in prima sesiune a Bacalaureautlui din acest an, mai exact REZULTATELE la BAC 2015, sunt afisate pe edu.ro, la sectiunea dedicata BACALAUREATULUI 2015 (rezultate si ierarhii), respectiv AICI.

Cat priveste REZULTATELE la BAC 2015 in Capitala si pe judete, o HARTA cu aceste informatii e disponibila AICI.

Va amintim faptul ca, odata afisate aceste REZULTATE la BAC, la prima sesiune a examenului din 2015, notele fiind anuntate atat la avizierele centrelor de examen, cat si pe edu.ro, pana la ora 12, elevii nemultumiti de mediile obtinute sau re anumite rezultate la o proba sau la mai multe dintre cele pe care le-au sustinut in prima sesiune- iunie-iulie a Bacalaureatului din acest an, pot face contestatie. Acestea din urma se depun tot marti, pana la ora 16, urmand ca in urmatoarele doua zile contestatiile sa fie analizate si solutionate.

Ulterior, pe 10 iulie, urmeaza sa fie anuntate REZULTATELE FINALE la BAC 2015, respectiv mediile candidatilor care au sustinut acest examen in sesiunea iunie-iulie, dupa contestatii.

sursa foto: captura edu.ro

342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger