AcasăNewsREZULTATELE FINALE la BAC 2014, sesiunea de toamna, au fost afisate!

REZULTATELE FINALE la BAC 2014, sesiunea de toamna, au fost afisate!

Emotiile candidatilor promotiei curente, dar si a absolventilor de liceu din anii trecuti, care au sustinut a doua sesiune a BACALAUREATULUI 2014 au luat sfarsit, joi fiind afisate rezultatele „examenului de maturitate”.

Astfel, candidatii din Bucuresti si din restul tarii care, din diferite motive, nu au sustinut sau au picat prima sesiune a Bacalaureatului din acest an, dar au dat probele din cadrul sesiunii august-septembrie a examenului au aflat, joi, 4 septembrie, ce note au luat si mai ales daca au promovcat sau nu aceasta „treapta”, in drumul catre facultate.

Rezultatele finale ale examenului Bacalaureat 2014 au fost afisate atat pe site-ul Ministerului Educatiei (VEZI AICI), cat si la avizierele unitatilor de invatamant in care candidatii au dat probele. Primele rezultate au fost anuntate pe 31 august, candidatii nemultumiti de notele primite la probele scrise avand la dispozitie intervalul orar 12-16 al zilei de luni pentru a depune contestatii. Odata ce acestea din urma au fost solutionate, candidatii au aflat rezultatele finale ale examenului.

Dupa prima afisare a rezultatelor, reprezentantii Ministerului Educatiei au anuntat ca, din totalul celor 52.389 de absolventi de clasa a XII-a care au dat examenele, au promovat 22, 27%, respectiv 11.666, cei mai multi obtinand medii cuprinse intre 6 si 6.99 (10.038).

Sursa foto: campusbuzau.ro

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger